Sergio Perez Önümüzdeki Sezonda da Red Bull’la Devam Ediyor - Safir Haber

Safir Haber

Sergio Perez Önümüzdeki Sezonda da Red Bull’la Devam Ediyor

2021 yılında Formula 1 sezonunda Alex Albon’un yerini alan Sergio Perez, yarışa Red Bull’la beraber katılım sağlamıştı....

29 Ağustos 2021
Sergio Perez Önümüzdeki Sezonda da Red Bull’la Devam Ediyor

2021 yılında Formula 1 sezonunda Alex Albon’un yerini alan Sergio Perez, yarışa Red Bull’la beraber katılım sağlamıştı. Bu süreçte ilk başlarda kendisinden büyük beklentileri olan takımına Bakü’de sergilediği performansı ile galibiyete ulaşmayı başardı. Böylece beğenileri de fazlasıyla topladı.

Perez’in Bakü’deki galibiyetinin ardından Red Bull Racing’den kısa süre önce açıklama geldi. Sergio Perez ile sözleşmesini 2022 yılının sonuna kadar uzattığını resmi şekilde duyurdu. Köken olarak Meksikalı olan Sergio Perez, 2021 yılındaki yarışlarda bir tane galibiyet ve Fransa’daki yarışında da üçüncülük kazanmıştı. Şampiyona da ise beşinci sırada yer alarak ön planda durmayı başardı.

Perez’in Red Bull Hakkında Konuşması

Red Bull Racing ile kontratının uzatıldığı yayınlanan Sergio Perez, bu süreçte basın açıklamasında bulundu. Perez, “Formula 1’in yeni döneminde, Red Bull gibi harika bir takımla devam edeceğim için gerçekten çok mutluyum ve bu benim için harika bir fırsat.” İfadelerini kullandı ve Red Bull ile anlaşmasından memnun olduğunu belirtti.  betpas giriş

Red Bull ile önümüzdeki sene gerçekleşecek olan yarışlarda zirveyi çıkmayı hedeflediğini belirten Perez ayrıca, “Yeni bir takıma katıldığınızda her şeyin üstesinden gelmek her zaman vakit alıyor ama bu sezon işler yolunda gitti ve Red Bull ailesinin bir parçası olmaktan gerçekten keyif alıyorum.” Şeklinde konuşmasını sürdürdü. Yılı yüksek bir seviyede bitirerek bir sonraki sene için de aynı ivmeyi yakalamak istediklerini belirtti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ