Galatasaray'da Dursun Özbek Hareketliliği - Safir Haber

Safir Haber

Galatasaray’da Dursun Özbek Hareketliliği

Galatasaray’da başkan seçimi için adaylar bir bir açıklanıyor.

18 Mayıs 2022
Galatasaray’da Dursun Özbek Hareketliliği

Eski Galatasaray Başkanları arasında bulunan Dursun Özbek’in Haziran ayında yapılacak olan seçime katılacağı haberi geldi. Şuanki Başkan Burak Elmas’ın yapılan kurulda ibra edilmemesinden dolayı seçime gidecek olan sarı kırmızılı ekipte hareketlilik başladı.

50tl deneme bonusu

Uzun Zamandır Israr Ediliyordu

Galatasaray Spor Kulübünde uzun zamandır Dursun Özbek’i adaylığa ikan çalışmaları sürüyordu. Camianın ısrarlarına karşılık veren Dursun Özbek sonunda başkanlık için adaylığını ilan etti. İlk seçimin 30 Nisan tarihinde yapılması kararlaştırılmıştı. Daha sonra üyelerden bir kişinin mahkemeye giderek itiraz etmesinden dolayı bu seçim iptal edildi. Meritking Olaylı bir süreçten geçen Galatasaray camiasında 4 ile 11 Haziran tarihleri arasında yeni başkan için seçimin yapılacağı şimdiki Başkan Burak Elmas tarafından ilan edilmişti.

Birlikte Hareket Etme Çağrısı

Başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk ile birlikte ilerleyen ve projeleri de yürütme isteği bulunan Dursun Özbek’in adaylığı bu sabah saatlerinde kesinleşti. Taraftarlardan da talebin olduğunu gören eski başkan, başkan adaylığını resmi olarak açıkladı. Diğer başkan adaylarıyla birlikte ilerleyen Dursun Özbek’in şimdi Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk’e teklif sunacağı ve görev önereceği yönünde haberlerde mevcuttur. Başkanlık için seçime gidecek olan Galatasaray yönetimi ve kurulunun 4 ile 11 Haziran tarihleri arasındaki seçime odaklandığı ve bu süreçte kulübün zarar görmemesi için üst düzeyde tedbirlerin alındığı ifade edildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ