Süper Lig’de heyecan başladı! - Safir Haber

Safir Haber

Süper Lig’de heyecan başladı!

Süper Lig heyecanı başlaması ile birlikte bu heyecan dozunun günümüzde geldiği nokta merak edilen düzeye erişti.

13 Ağustos 2022
Süper Lig’de heyecan başladı!

Spor Toto Süper Lig heyecanın başlaması ile birlikte spor severler ekranları başına kilitlendi. Heyecanı en direkt olarak takip etmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda puan durumu ve 2. Haftada hangi karşılaşmaların olduğu gibi konu başlıkları da çok fazla merak edilir.

Süper Lig 1. Haftanın en karlı takımı dediğimiz zaman akıllar ilk olarak Başakşehir gelmektedir. Rakibini 4 farklı skorla yenen İstanbul ekibi, şu an için lider pozisyonda. 3 büyüklerde ise sadece Fenerbahçe kayıp yaşadı. Galatasaray ve Beşiktaş rakiplerini 1-0 mağlup ederken Fenerbahçe 3-3 berabere kalmanın üzüntüsünü yaşadı. Fakat Trwin sitesini tercih eden iddaa oyuncuları sevindi. Çünkü yüksek iddaa oranları eşliğinde bol kazançlara ulaştılar.

Fenerbahçe’de pek çok anlamda krizin devam ettiğinin de altını çizmek gerekiyor. Sitemiz sizler için sunduğu veriler ile en doğru kararı almanız yönünde başarılı yorumlar yapmaktadır. Türkiye Süper Lig’de heyecan hızlı bir şekilde devam ederken Anadolu takımlarında da bazı gelişmeler olduğunu söylemek lazım.

Ankaragücü ve Konyaspor golsüz berabere

Ankaragücü ve Konyaspor arasında karşılaşma golsüz berabere bitti. Ligin 2 ekibi arasında oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Süper lig heyecanı kaldığı yerden büyük bir hızla devam ediyor. Bu sene 19 takım ile oynanan lig 36 hafta sürecek. Bunun yanında ilk hafta karşılaşmalarının da başladığının altını çizmek gerekiyor. Meritking adresinde bu heyecanı yüksek oranlar ve bonuslar eşliğinde yaşayabilirsiniz.

Ligin ilk maçında Trabzonspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. İstanbul’da oynanan mücadelede Trabzonspor rahat bir şekilde sahadan galip ayrıldı. Fakat Cumartesi günü yaşanan karşılaşmalar aynı rahatlıkla olmadı. Öncelikle ligin flaş takımlarından Sivasspor ve Gaziantep arasında karşılaşmada 1-1 beraberlik oldu. Beşiktaş ise rakibi Kayserispor’u son dakikada bulduğu golle geçmeyi başardı.

Pazar günü de Fatih Karagümrük gollü karşılaşmada Alanyaspor’u 4-2 mağlup ederken Giresun ve Adana demir arasında da gol düellosu yaşandı. Adana ekibi rakibini 3-2 mağlup etti. Galatasaray ise tek golle Antalyaspor’u devirdi ve lige 3 puan ile başlama şansına sahip oldu. Pazar günü ise Başakşehir 3 puan alırken, diğer ekipler birer puan ile haftayı bitirdi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ