Youtube reklamları ziyaretçileri kızdırmaya başladı - Safir Haber

Safir Haber

Youtube reklamları ziyaretçileri kızdırmaya başladı

Milyarlarca kullanıcı olan ve yıllardır en çok kullanılan video yayın sitesi olan Youtube son yıllarda bir çok...

05 Aralık 2019
Youtube reklamları ziyaretçileri kızdırmaya başladı

Milyarlarca kullanıcı olan ve yıllardır en çok kullanılan video yayın sitesi olan Youtube son yıllarda bir çok özelliğini aktif ederek artık rekor zirvesinde diyebiliriz. Yayıncıların video üretimi ve hayran kitlesi olan yüzlerce kişi yayınlarını ve bilgi aktarımını yine videolar üzerinden yapıyor.

Dizi ve filmler gibi bir çok alanında yüklendiği bu platform geçtiğimiz aylarda reklamsız üyelik sistemini aktif etti ve dolayısıyla normal kullanıcılar için reklamı çok fazla arttırdı. Yaklaşık 10 dakikalık videolarda ortalama 3 reklam yayınlanmaya başladı ve video izlemek veya müzik dinlemek için gelen ziyaretçiler bu durumdan oldukça yorgun ve kızgınlar.

YouTube sitesi ne kadar çok sevilsede son zamanlardaki bu reklam artışı izleyicileri çok sıktığı için reklam engelleyici arayışına koyulmaya başladılar. Alanının en iyisi olan bu platform için bir çok kişide premium üzelliğini satın alarak reklamsız yayınlara geçiş yaptı.

3 Aylık deneme sürümünü ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Yotube Premium özelliğini bir deneyebilirsiniz. Aynı zamanda youtube üzerinden videoları indirme imkanıda sunan Youtube Premium’u https://www.youtube.com/red adresinden inceleyebilirsiniz.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ