Yabancı ünlülerin makyajlı ve makyajsız halleri - Safir Haber

Safir Haber

Yabancı ünlülerin makyajlı ve makyajsız halleri

Filmlerde ve dizilerde gördüğümüz hayran olduğumuz ve yer yer aşık olduğumuz yıldızların aslında profesyonel makyajlar sonrasında bu...

03 Aralık 2019
Yabancı ünlülerin makyajlı ve makyajsız halleri

Filmlerde ve dizilerde gördüğümüz hayran olduğumuz ve yer yer aşık olduğumuz yıldızların aslında profesyonel makyajlar sonrasında bu halde olduğunu biliyor musunuz? Alanlarında çok iyi ve profesyonel olan kişilerin normal zamanlarda gördüğümüz insanları çok daha farklı insanlara dönüştürmek gibi becerileri var. İşte yabancı ünlülerin sizin için seçtiğimiz makyajlı ve makyajsız halleri.

Ünlü Şarkıcı Katy Perry kliplerinde her zaman farklı tarzı ile göz kamaştırırken katıldığı balo ve gösterilerde de ilgileri üzerine çekiyordu. Makyajsız ve milyonluk kostümleri olmadan bizden bir farkı yok gibi duruyor.

Sharon Stone, bir çoğumuzun Temel İçgüdü filminden tanıdığımız ünlü oyuncu yaşı şuan 61 yaşlarında olsada bir zamanlar yine makyaj ile abartılmış oyuncular arasında yer alıyor diyebiliriz.

Sofia Vergara

Kim Kardashian

Jennifer Lawrence zaten bir çoğumuz yine tanıyoruz, İcloud hesaplarının ele geçirildiği zamanlarda da görmüştük.

Milla Jovovich, ölümcül deney serisinin unutulmaz kahramanı ve güzelliği ile büyüleyen kadın, makyajsız olarak bile ortalamanın çok üzerinde gördüğümüz insandır kendisi.

Mila Kunis, Arkadaştan Öte filmindeki kadın oyuncuymuş, ben bile tanımamıştım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ