VURAL AFGANİSTAN’DA AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN BEKLEYEN AİLELERİN ACİLEN ALMANYA’YA GETİRİLMELERİ İÇİN ALMAN HÜKÜMETİNE MÜRACAAT ETTİ! - Safir Haber

Safir Haber

VURAL AFGANİSTAN’DA AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN BEKLEYEN AİLELERİN ACİLEN ALMANYA’YA GETİRİLMELERİ İÇİN ALMAN HÜKÜMETİNE MÜRACAAT ETTİ!

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL AFGANİSTAN’DA AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN BEKLEYEN AİLELERİN ACİLEN ALMANYA’YA GETİRİLMELERİ İÇİN ALMAN HÜKÜMETİNE MÜRACAAT...

29 Ağustos 2021
VURAL AFGANİSTAN’DA AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN BEKLEYEN AİLELERİN ACİLEN ALMANYA’YA GETİRİLMELERİ İÇİN ALMAN HÜKÜMETİNE MÜRACAAT ETTİ!

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL AFGANİSTAN’DA AİLE BİRLEŞİMİ İÇİN BEKLEYEN AİLELERİN ACİLEN ALMANYA’YA GETİRİLMELERİ İÇİN ALMAN HÜKÜMETİNE MÜRACAAT ETTİ!

Almanya Afganistan’dan kurtarma uçuşlarını sona erdirdi. Kurtarma çalışmalarının sona ermesi, Almanya’da yaşayan Afganlı ailelerinin Afganistan’da kurtarılmayı bekledikleri halde kurtarılmadıkları belirtildi.

Konuyla ilgili Alman Hükümeti’ne müracaat eden Berlinli hukukçu Prof. Dr. Abdurrahim Vural, ”Afganistan’da yaşanan insanlık dramına seyirci kalınmamalı, Alamanya’da yaşayan Afganlıların Afganistan’da ki ailelerinin Almanya’ya getirilmeleri için Alman Hükümeti’ne müracaat ettik. Almanya’da yaşayan Afganlıların Afganistan’da ki ailelerinin hayatları tehlikede. Alman makamları bu insanları göz göre göre Taliban’ın zulmüne terketti. Edindiğimiz bilgilere göre, aile birleşimi için yıllarca Afganlı ailelerin Alman makamlarından vize bekledikleri ve Alman bürokrasinin işlemleri uzattıkça uzattığı bilgilerini aldık. En azından aile birleşimi için uzun süredir vize bekleyen ailelerin acilen Almanya’ya getirilmelerini düşünüyoruz ve bunun için Federal Hükümet’e müraacat ettik ve bu vesileyle en azından vize bekleyen ailelerin kurtarılmasını sağlarız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL-ALMANYA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ