Vali Sonel, Fındık Hasadında Bulundu - Safir Haber

Safir Haber

Vali Sonel, Fındık Hasadında Bulundu

Vali Sonel, Fındık Hasadında Bulundu Ticaret Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğünce oluşturulan Komisyon tarafından alınan karara göre...

07 Ağustos 2021
Vali Sonel, Fındık Hasadında Bulundu

Vali Sonel, Fındık Hasadında Bulundu

Ticaret Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğünce oluşturulan Komisyon tarafından alınan karara göre Ordu’nun sahil kesiminde fındık hasadına bugün resmen başlandı.

Açıklama yok.

2021 yılı fındık hasat döneminin resmi olarak bugün başlaması nedeniyle Ordu Valisi Tuncay Sonel de fındık üreticilerini ve fındık hasadı yapan işçileri, hasat yaptıkları bahçede ziyaret ederek, hasat döneminin hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.

Açıklama yok.

Beraberinde, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, Perşembe Ziraat Odası Başkanı ve TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça ile birlikte ,Şenel Çabuk adlı çiftçinin fındık bahçesine giden Vali Tuncay Sonel, bahçede işçilerle birlikte fındık topladı.

Açıklama yok.

Fındık bahçesinde çalışan işçilerle kahvaltı eşliğinde bir süre sohbet eden Vali Sonel, bahçe sahibine bereketli bir hasat dönemi, fındık hasadında çalışan işçilere de kolaylıklar dileğinde bulundu.

Açıklama yok.

2021 yılı fındık hasat döneminin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, “Bu sabah Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Kıymetli Bakanımız , İl Tarım ve Orman Müdürümüz, Ziraat Odası Başkanlarımızla birlikte fındık bahçesine geldik. Bu yıl ki fındık hasat sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz. Yöre çiftçimize, Ordu’muza, ülkemize inşallah hayırlı olur” diye konuştu.

Açıklama yok.

Fındık hasat döneminin başlamasıyla ilgili açıklamada bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Yeni fındık sezonumuz hayırlı olsun. Hasadı neticesinde bereketli bir sezon geçiririz inşallah. Yeşil altın dediğimiz fındık, bizim için çok önemli bir ürün. İnşallah şehrimizin, bölgemizin kalkınmasına önemli katkıları olur. Katmadeğeri yüksek ürünlere geçmeyi arzuluyoruz. Bu sene de inşallah hem üreticilerimiz hem de bu işin ticaretini yapanlar mutlu olurlar. Fındık, bizim çok önemli bir gelir kaynağımız olduğu için de özel bir önem veriyoruz. Sayın Valimizle birlikte burada fındık toplayan işçilerimizle, üreticilerimizle birlikte olduk. Hayırlı, bereketli sezona vesile olur diye düşünüyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ORDU

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ