Ünlü televizyon sunucusu Raif Akyüz Number One Türk TV’ ye transfer oldu - Safir Haber

Safir Haber

Ünlü televizyon sunucusu Raif Akyüz Number One Türk TV’ ye transfer oldu

3.sezondur yaptığı başarılı programlar ve programlarına aldıkları konuklarıyla adını gerek Türk medyasında gerek dünya medyasında sıkça duyurmuştu....

01 Mayıs 2023
Ünlü televizyon sunucusu Raif Akyüz  Number One Türk TV’ ye transfer oldu

3.sezondur yaptığı başarılı programlar ve programlarına aldıkları konuklarıyla adını gerek Türk medyasında gerek dünya medyasında sıkça duyurmuştu.

Daha önce Meltem TV. ekranlarında Raif Akyüz’le Sanatçı programında dünyaca ünlü Hollywood yıldızları  Natalie Burn , Silvio Simac , Jack İlco gibi yıldızlarının yanı sıra  dünyaca Müzik Grubu Trendz’i programında ağırlamış ve Güney Kore başta olmak üzere bir çok ülkede haber olmuştur .

Raif Akyüz yaptığı bu programlarla ülkemizin tanıtılmasında katkıda bulunmuş ve bu konukların yanı sıra ülkemizin Zihni Göktay , Erhan Yazıcıoğlu , Bennu Yıldırımlar , Mazlum Kiper , Sinan Bengier , Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Uğur Çavuşoğlu, Okay Temiz , Tayfun Sav , Altan Akışık , Sefa Zengin , Mert Turak , Binnur Şerbetçioglu, ve Hilmi Özçelik gibi ünlü isimleri de ağırlamıştı.

Ekranlarındaki bu başarısının ardından Raif Akyüz bu sezon Number One Türk TV ekranlarından Raif Akyüz ile Sanat Dünyası adlı programla ekranlara gelmeye devam edeceği öğrenildi.

Bu başarısını geçtiğimiz günlerde 8. Uluslararası Anadolu Ödüllerinden ,Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği Ödülünü Number One TV adına alarak başarısını aldığı ödülle perçinleyen başarılı sunucu Raif Akyüz konu hakkında yaptığı kısa açıklamada “ Geçmişteki başarılarım gelecekte yapacağım başarılarımın teminatıdır Bu sezonda çok ünlü konukları programımda ağırlamaya ve izleyiciye keyifli programlar izlettirmeye devam edeceğim” dedi.

Raif Akyüz bu zamana kadar aldığı ödüller

  1. 2021 yılında İş Konseyi tarafından Uluslararası En iyi Kültür ve Sanat Programı Ödülü.
  2. 2022 yılında Uluslararası En İyi Spor Programcısı ödülü
  3. 2023 yılında 8. Uluslararası Anadolu Ödüllerinden , Uluslararası En İyi Sanat ve Kültür Haberciliği ödülü

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ