Tepe Nautilus’ta Alışveriş ve Tasarım Günleri Başlıyor - Safir Haber

Safir Haber

Tepe Nautilus’ta Alışveriş ve Tasarım Günleri Başlıyor

Tepe Nautilus, 9-11 Ekim tarihleri arasında Alışveriş ve Tasarım Günleri’ne ev sahipliği yapıyor.

07 Ekim 2020
Tepe Nautilus’ta Alışveriş ve Tasarım Günleri Başlıyor

Tepe Nautilus, 9-11 Ekim tarihleri arasında Alışveriş ve Tasarım Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Sağlıklı yiyeceklerden tasarım ürünlere kadar pek çok markanın bir araya geleceği etkinlikte keyifli bir alışveriş deneyimi sizleri bekliyor.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, Alışveriş ve Tasarım Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. 3 gün boyunca sürecek olan etkinlikte, tasarım ve doğal ürünlerin yer alacağı alışveriş stantlarının yanı sıra sağlıklı yiyecek stantları da yer alacak.

9-10-11 Ekim tarihlerinde lezzeti ve doğallığı bir araya getiren birçok farklı ürünün yer alacağı Alışveriş ve Tasarım Günleri’nde Aurora Desing, Bomorganik, By Rizzo, Digital Carpenter/ Pınart, Doy!, Eski Tatlar Dükkanı, Güney Kuruyemiş, Katre Moda, Luna’nın Atölyesi, Meda Hobby, İkinci Yeni Leather/ Home Garden Deco, Pudra Ev Sanat, Yükselin Gününden / PNR Collection, Tezgah Vesaire, Tantishe Cosmeticsdoğal ürünleri, Tepe Nautilus’tameraklılarını bekliyor.

Etkinlik tarihi: 9-10-11 Ekim

Etkinlik Alanı: Tepe Nautilus 1. Kat

İSTANBUL – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ