Sinan Bengier, Cevat Kelle’nin sırrını anlattı - Safir Haber

Safir Haber

Sinan Bengier, Cevat Kelle’nin sırrını anlattı

Meltem TV’de yayınlanan ve Oyuncu Raif Akyüz’ün sunduğu Sanatçı programına katılan Sinan Bengier, bir dönemin efsane programı...

14 Ocak 2021
Sinan Bengier, Cevat Kelle’nin sırrını anlattı

Meltem TV’de yayınlanan ve Oyuncu Raif Akyüz’ün sunduğu Sanatçı programına katılan Sinan Bengier, bir dönemin efsane programı Olacak O Kadar’da canlandırdığı Cevat Kell karakterini anlattı.

Cevat Kelle : “Sırtıma klozet bile asmıştık”

Meltem TV’de yayınlanan ve Oyuncu Raif Akyüz’ün sunduğu Sanatçı programına katılan Sinan Bengier, bir dönemin efsane programı Olacak O Kadar’da canlandırdığı Cevat Kelle karakterini anlattı.

Ortam çok ılımlıydı

Olacak O Kadar’ın yayınlandığı saatlerde taksilerin bile duraklarına çekildiğin belirten Sinan Bengier, “Dolmuşçular yolcu olmadığı için kahveye gidip seyrediyordu. Çünkü bir toplum eleştirisi vardı orada. Belediye eleştirisi vardı. Bunu herkes yapamıyordu. Siyasileri eleştiriyorduk orada. Mesut Yılmaz, Erdal İnönü Bülent Ecevit, Süleyman Demirel arardı. Turgut Özel çekimimizi bile ziyaret etmişti. Darbe döneminde Kenan Evren bile aradı teşekkür ederdi” dedi.

Sırtımda 100 kilo olurdu

Irak’ın Kuveyt’e savaş açtığı sırada görev yapan muhabirlerin görüntüsünden etkilenerek bir Cevat Kelli adını verdikleri kameraman karakterini oluşturduklarını anlatan Bengier, “İyi yük vardı sırtımda. 17 kilo kamerayla beraber iki tane tüp bile asmışlardı sırtıma. Klozeti, kedi, köpek ne istersen vardı sırtımda. Bir ara ağırlık 100 kiloyu geçinde koltuk değneği yamak zorunda kaldım. Sırtımı duvara dayayıp oynuyordum. Sonra mukavvadan kamera, pet şişeden objektif yaptım da biraz hafifledim” diye konuştu.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ