Robotla Tuvalet Açma - Safir Haber

Safir Haber

Robotla Tuvalet Açma

Tuvalet tıkanıklıklarında ne yapacağım diye düşünmeyin ve sadece bir telefonla ulaşabileceğiniz tıkanıklık açma servisimizin garantili hizmetleriyle problemden zahmetsizce kurtulun.

27 Şubat 2023
Robotla Tuvalet Açma

Dakikalar içinde en derin tuvalet tıkanıklıklarını bile kolayca açabilen servis ekibimiz, Avrupa’nın en iyisi Rothenberger’in R600 serisi tıkanıklık açma robotlarıyla kırıp dökmeden soruna en pratik şekilde çözüm getirir. Kameralı görüntüleme sistemleri ile sorun tespit edildikten sonra giderin tamamen açıldığını da teyit etmekte, böylece sizlere her zaman garanti çözüm sunan hizmetler suna bilmekteyiz. Tadilat derdi ve masrafı olmadan, tuvalet tıkanıklıklarını tek bir çekiç bile vurmadan açan firmamız, daha büyük arızalar yaşanmadan gideri noktasal müdahaleyle açmaktadır.

Kırmadan Tuvalet Açma İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Tuvalet giderindeki tıkanıklığın açılması için her zaman garantili çözümler sunan tuvalet tıkanıklığı açma servisimiz, bunun için ROCAM görüntüleme sistemlerini kullanır yani ezbere iş yapmadan, probleme göre çözüm üretir. Tuvaletin tıkanmasına neyin sebep olduğunu ve giderdeki tıkanıklığın derinliğini bilmek; mekanik, basınçlı, kimyasal ve vakumlu gider açma yöntemlerinin hangisinin çözüm getireceğinin belirlenmesini sağlar. Bu tip modern teknoloji ürünü ekipmanlar kullanmadan tuvalet giderindeki tıkanıklığının açılması için yapılan müdahale sonuç sağlamanın yerine sadece bir deneme olacaktır. Ezbere her tuvalet tıkanıklığında aynı yöntemleri deneyen tesisatçılar gibi boşa kürek çekmeyen servis ekibimiz, ROCAM görüntüleme sistemleriyle müdahaleyi adım adım takip eder ve her zaman kesin sonuç alır.

Sonucun “garanti” olduğu robotla tuvalet açma hizmetlerimiz, derin tıkanıklıklarda bile fayansları kırmadan ve hatta klozetin sökülmesine bile gerek olmadan sorunun giderilmesini sağlar. Ekibimizin kullandığı Rothenberger R600 robotları, özel tasarım cihazlar olarak tamamen sertleşmiş tıkanıklıkları açabilmek ve uygulama büyük kolaylık sunacak şekilde 35 metre derinliğe müdahalede bulunabilmektedir. Bu sayede çok katlı yapıların giderlerindeki derin tıkanıklıkların bile kısa sürede, kırıp dökmeden ve eski usul uygulamalara göre çok daha düşük maliyetle yapılması mümkün olur. klozet tuvalet tıkanıklığı açma servisimiz hizmetlerinde her zaman işini bitirmeden önce ROCAM görüntüleme cihazlarını kullanarak, tuvalet giderinde birikinti kalmadığını ve atık su akışının sorunsuz sağlandığını kontrol etmektedir. Giderden canlı görüntü alan ustalarımız böylece tıkanıklığın kesin olarak açıldığına garanti verebilir.

Robotla Tuvalet Açma İşlemi Ne Kadar Sürüyor?

Eski usul yöntemlerle saatler süren ve gider boruları derinden tıkandığında bazen günlerce bitmek bilmeyen tuvalet açma işini dakikalar içinde tamamlayan ekibimiz, derin tıkanıklıklarda bile her yeri kırıp dökmeden tıkanıklığı açar. Tuvalet tıkanıklığı açma servisimizin son teknolojiyi kullanarak sunduğu hizmetler zamandan olduğu gibi bütçenizden de tasarruf sağlar. Atık su tesisatında probleme ve giderin ne kadar derinden tıkandığına bağlı olarak değişmekle birlikle, servis elemanlarımız genellikle bir saati bulmadan gideri açmaktadır. Üstelik kullandığımız yöntemler gider borularına zarar vermeden, müdahalenin yalnızca tıkanıklığın olduğu bölüme yapılmasını sağlamaktadır.

Servis Ekibimiz 7/24 Hizmetinizde

Robot cihazlarla tuvalet tıkanıklığının, kanalizasyon tıkanıklığı gibi daha büyük tesisat sorunlarına yol açmadan giderilmesini sağlayan tuvalet tıkanıklığı açma servisimiz haftanın tüm günleri çalışmaktadır. Bu ertelenmesi mümkün olmadığı için hemen çözülmesi gereken tesisat sorunundan en kısa sürede ve zahmete girmeden kurtulmanızı sağlayan firmamız, makul fiyatlarıyla onarım için ayırdığınız bütçenizden de tasarruf imkanı sunar. Garantili ve ekonomik robotla tuvalet açma hizmetlerimizle ilgili danışmak ve profesyonel ekibimizden randevu almak için 7/24 açık olan danışma hattımızı aramanız yeterli.

Kaynak : Yöncü Su Tesisatçısı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ