ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı, 17 Ağustos 1999 Marmara depremi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özgüven...

17 Ağustos 2021
ÖZGÜVEN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER DAĞLI ‘DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı, 17 Ağustos 1999 Marmara depremi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı, mesajında; “Bugün milletçe en kara gecelerimizden birini yaşadığımız, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 17 Ağustos depreminin 22. yıl dönümüdür. 22 yıl önce meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan sadece Gölcük İlçesini değil bütün Marmara’yı etkileyen 17 Ağustos’ta yaşanan depreminin acısı halen devam etmektedir. Acıların aynı tazelikle ülkemizi sarsan ve vatandaşlarımızın hayatını derinden etkileyen 17 Ağustos Gölcük Depremi’nin yıl dönümünde bir kez daha hüznü ve acıyı kalplerimizde hissediyoruz.

Depremle yaşamayı ve bu konuda tüm tedbirlerimizi almayı milletçe öğrenmemiz gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle 17 Ağustos’ta yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ