Okulda sosyal mesafe 350 inçlik görüntüyle korunacak - Safir Haber

Safir Haber

Okulda sosyal mesafe 350 inçlik görüntüyle korunacak

Projeksiyonlar okula ve işe dönüşte aralıklı oturma düzeni ve sosyal mesafe için önem taşıyacak. Epson’un geliştirdiği erişilebilir...

18 Ağustos 2020
Okulda sosyal mesafe 350 inçlik görüntüyle korunacak

Projeksiyonlar okula ve işe dönüşte aralıklı oturma düzeni ve sosyal mesafe için önem taşıyacak. Epson’un geliştirdiği erişilebilir projeksiyon modelleri, ölçeklenebilir ekran boyutları ve taşınabilirliğiyle aralıklı oturma düzeni ve sosyal mesafeye rağmen içeriği herkes için görünür kılıyor. 350 inçe (yaklaşık 9 metre) kadar parlak görüntüler sunan modeller işe ve okula dönüşte salgına yönelik güvenliği artırmayı hedefliyor

Hayatımızı yeni normal adapte etmeye çalışıyoruz. Hijyene, maske kullanımına ve sosyal mesafeyi korumaya çoğumuz çoktan alıştı bile. Okulların açılmasına az zaman kala sınıflarda sosyal mesafenin nasıl korunacağına ilişkin tedbirler görüşülürken, ölçeklenebilir ekran çözümleri bu soruya cevap olabilir. Epson, erişilebilir fiyatlı giriş seviyesi projeksiyon çözümleriyle sosyal mesafeye yardımcı olmayı hedefliyor. 350 inçe varan (889 cm) ölçeklenebilir ekran boyutlarıyla okula ve işe dönüşte sosyal mesafe ve aralık kurallarının daha kolay uygulanmasını sağlıyor.

Yeni Epson EB-2255U, EB-2265U, EB-E20, EB-X49, EB-W49, EB-982W, EB-992F ve EB-FH52 modelleri, iş ve eğitim sektörleri için okula ve işe dönüşü destekleyecek şekilde tasarlandı. Epson Türkiye Görüntüleme Ürünleri Yöneticisi Mustafa Akmaz, “İşe ve okula geri dönüş, oturma düzeninde boşluk bırakmaya ve sosyal mesafeye uymaya çalışırken bazı zorluklar yaratacak. Düz panel muadillerinin aksine, yeni ekran çözümlerimiz 350 inçe kadar esnek ve ölçeklenebilir ekran boyutları sunarak sınıfların ve toplantı alanlarının arkasından bile içeriği görünür kılacak” diyor.

Kablosuz kolay bağlantı

3.200 TL + KDV’den başlayan fiyatlarla sunulan söz konusu modeller, güçlü dahili hoparlörler ve gelişmiş parlaklık düzeyleri (4.200 lümene kadar) ile birlikte yüksek çözünürlüğe (Full HD 1080p) sahipler. 3LCD teknolojisiyle birlikte üç kat daha parlak renkler sunuyorlar. Kullanıcılar ayrıca uzun lamba ömürleriyle birlikte güvenilir performansa düşük bakım maliyetleriyle sahip oluyorlar. Bu yeni projektörler esnek kurulum sunarken odadan odaya taşınması da kolay. EB-FH52 ve EB-922F’deki Miracast üzerinden kablosuz ve ekran yansıtma dahil olmak üzere çeşitli bağlantılar bulunuyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ