Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin Basın Açıklaması - Safir Haber

Safir Haber

Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin Basın Açıklaması

Şanlıurfa Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Kazakistan Dostluk Grubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Ali Cevheri’nin...

14 Mayıs 2021
Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’nin Basın Açıklaması

Şanlıurfa Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Kazakistan Dostluk Grubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Ali Cevheri’nin
Basın Açıklaması (11.5.2021)

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Sayın Emin Yetim, 10 Mayıs 2021 günü akşam saatlerinde bir (Tv) spor programında Şanlıurfaspor ile ilgili yaptığı açıklamada, şahsımla ilgili olarak “Mehmet Ali Cevheri vekilimiz beni Şanlıurfaspor ile ilgili aramayın” şeklinde bir beyanda bulunmuştur. Sürecin başından bu yana milletvekilli olarak halkımızın bana vermiş olduğu sorumluluk çerçevesinde Şanlıurfaspor ile yakından ilgilendim. Kulüp başkanı başta olmak üzere, Vali, Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı ve gerekse İlçe Belediye Başkanları ile Şanlıurfaspor ile ilgili yapılan birçok toplantılara katıldım. Bu toplantılarda Şanlıurfaspor için birçok önerilerde bulunarak Şanlıurfaspor’un başarısı için yukarıda saydığım protokol üyeleri ile birlikte özel gayret gösterdim.

Açıklama yok.

Ancak kulüp yönetimi oluşturulurken Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu için benden isim istendiğinde, kurulacak yönetim için önerilen her bir arkadaşımızın bizim açımızdan çok değerli olacağından, ayriyeten Sayın Başkana inisiyatif tanımak için “Beni Şanlıurfaspor yönetimine girecek isimle ilgili aramayın” şeklindeki sözüm neyazıkki “Şanlıurfaspor ile ilgili beni aramayın” olarak algılanmıştır. Süreç boyunca Emin Yetim ile birçok defa gerek yüz yüze, gerekse telefonla görüşmelerimiz oldu. Şahsımla her iletişime geçtiğinde, sorunun çözümü için gerekli girişimlerde bulundum. Bunun en yakın şahidi bizzat kendisi ve yukarıda zikrettiğim kıymetli zevattır.

Açıklama yok.

Şanlıurfaspor benim için bir nostalji olmaktan öte, şehrimizin temsili ve geleceği için önemli olduğunu bilen bir insanım. Bir Şanlıurfalı olarak bende Şanlıurfaspor ile ilgili aynı heyecanı aynı duyguyu ve başarısında ise, aynı sevincini paylaşan bir kişiyim. Şanlıurfaspor’dan kendimi ayrı tutmam, hayatın olağan akışına aykırıdır. Benim Şanlıurfaspor’a olan sevdam da böyle bir söylemde bulunmama uygun değildir. Dün Şanlıurfaspor ile beraberdim bugün de Şanlıurfaspor ile beraberim ve yarın da, Şanlıurfaspor ile beraber olmaya devam edeceğim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Açıklama yok.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ