MEHMET TAŞ `DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

MEHMET TAŞ `DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, “24...

23 Kasım 2021
MEHMET TAŞ `DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Taş mesajında, “ Öğretmen eğitimi, öğretimi ve insanlara bir hayat boyu rehber olmayı meslek edinen kimsedir. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülmeyecek kadar saygın ve fedakârlık gerektiren bir meslektir. Ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin büyük bir rol oynadığına hiç şüphe yoktur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev, toplumsal ve bireysel anlamda bütün özeni hak etmektedir. Karanlığa meşale olarak çocuklarımızın, gençlerimizin gelişmesinde sonsuz emek harcayan; zor şartlar altında dahi olsa ülkemizin her köşesinde özveri, sabır, emekle görevlerini özenle yerine getirmeye çalışan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ