Lüleburgaz’da akıllara durgunluk veren hırsızlık! - Safir Haber

Safir Haber

Lüleburgaz’da akıllara durgunluk veren hırsızlık!

28 Mart 2021 tarihinde bir şüpheli, Yeni Tören Alanı'ndaki süsleri kırarak çaldı. Şüphelinin içinde demir bulunan süsleri...

06 Nisan 2021
Lüleburgaz’da akıllara durgunluk veren hırsızlık!

28 Mart 2021 tarihinde bir şüpheli, Yeni Tören Alanı’ndaki süsleri kırarak çaldı. Şüphelinin içinde demir bulunan süsleri hurdacıya vermek için çaldığı tahmin edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bunun adı “Vandalizm”

 

Güpegündüz meydandaki süsleri kırarak çaldı

 Lüleburgaz’da geçtiğimiz akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir şüpheli Yeni Tören Alanı’nda içinde demir bulunan yıldız şeklindeki süslemeleri yerinden sökerek kayıplara karıştı. Şüphelinin bu hırsızlığı süslemelerin içindeki demiri hurdacıya satmak için yaptığı tahmin edilirken olay an be an güvenlik kameralarına yansıdı. Lüleburgaz Belediyesi şüpheli hakkında suç duyurusunda bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay geçtiğimiz sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 28 Mart tarihinde Yeni Tören Alanı’nda saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Lüleburgaz Belediyesi’nin kente kazandırdığı Yeni Tören Alanı’ndaki yıldız şeklindeki kent süsleri kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Olay sonrası yapılan kamera görüntüleri incelemelerinde bir şüphelinin sokağa çıkma kısıtlamasından da faydalanarak süslemeleri tek tek kırarak çaldığı görüldü.

Hurdacıya sattığı tahmin ediliyor

Şüphelinin içinde demir olan süslemeleri hurdacıya sattığı tahmin edilirken, benzer suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Öte yandan yaşanan durumun ardından Lüleburgaz Belediyesi şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Rahat tavırları dikkat çekti

 Öte yandan şüphelinin hırsızlık için sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günü seçtiği görülürken, hırsızlık anındaki rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ