Latife Mülazımoğlu “Ağır İstanbul” filminin çekimleri için Londra’dan geldi - Safir Haber

Safir Haber

Latife Mülazımoğlu “Ağır İstanbul” filminin çekimleri için Londra’dan geldi

Türk televizyonlarını ve sinemasının başarılı yönetmeni Umut Ertek çekimlerine çok yakında başlanacak olan “Ağır İstanbul” adlı sinema...

23 Eylül 2022
Latife Mülazımoğlu “Ağır İstanbul” filminin çekimleri için Londra’dan geldi

Türk televizyonlarını ve sinemasının başarılı yönetmeni Umut Ertek çekimlerine çok yakında başlanacak olan “Ağır İstanbul” adlı sinema filmi için uzun yıllardır Londra’da yaşayan Kıbrıs asıllı oyucu Latife Mülazımoğlu’nu İstanbul’a getiriyor.

 

Avrupa sinema sektörünün sevilen isimlerinden ve rol aldığı birçok sinema ve reklam filmleri ile büyük başarılara imza atan Latife Mülazımoğlu’nun bu filmde İngiliz aksanını konuşacağı bir rol için biçilmiş kaftan olduğunu belirten Umut Ertek “Latife Mülazımoğlu’na büyük uğraşlar sonucu ulaştık ve teklifimizi ilettik. Senaryodan etkilendiğini ve bu projede yer almak istediğini belirterek İstanbul’a geldi.” dedi.

 

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Latife Mülazımoğlu ise “Senaryoyu okuduğum an etkilendim. Kaldı ki büyük başarılara imza atmış bir yönetmenle çalışmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Avrupa sinemasında oyuncuların ilk önceliği senaryo ve çalışacağı yönetmenlerdir. Bende bu ilkeler doğrultusunda hiç düşünmeden bana yapılan teklifi kabul ettim” diyerek duygularını dile getirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ