Lara, dudaklarının yeni görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı - Safir Haber

Safir Haber

Lara, dudaklarının yeni görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı

Türk pop müziğinin güçlü kadın vokallerinden Lara, yaz sonu Alanya'da geçirdiği trafik kazasından yiğeniyle mucize eseri sağ kurtulmuş...

13 Aralık 2020
Lara, dudaklarının yeni görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı

Türk pop müziğinin güçlü kadın vokallerinden Lara, yaz sonu Alanya’da geçirdiği trafik kazasından yiğeniyle mucize eseri sağ kurtulmuş ama bir süre hastanede ve evde yatarak eski sağlığına kavuşmuştu.

Kaza esnasında dudakları parçalanan Lara, yeni şarkısı ‘Mecburi Veda’ ile listelerde boy göstermeye başladığında yoğun dönem biter bitmez Pandemi’ye rağmen Ankara’nın yolunu tuttu.
Hem aile dostu hem Ankara’nın en ünlü estetik cerrahlarından Ergin Işık’a kendini teslim eden Lara, 2 saat süren özel bir teknikle dudaklarından operasyon geçirdi.
Şekil bozukluğu, ödem ve parçalanma ile kopmaları yeniden şekillenmesini için korona tedbirlerinde gerçekleşen operasyon sonrası Lara, 2 hafta süren iyileşme sonunda dudaklarının yeni görüntüsünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. 
 
Dakikalar içinde yüzlerce yorum ve binlerce like alan Lara bu kötü günlerde geldi geçti. Her şeyin başı sağlık’ notuyla hayranlarıyla paylaştı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ