Kıvanç Erginel’den doya doya ‘Ah İstanbul’ - Safir Haber

Safir Haber

Kıvanç Erginel’den doya doya ‘Ah İstanbul’

Kıvanç Erginel her yanı duygu yüklü İstanbul şehri için hazırladığı ilk teklisi “Ah İstanbul” u dinleyicilerin beğenisine sunuyor.Kıvanç Erginel...

24 Temmuz 2020
Kıvanç Erginel’den doya doya ‘Ah İstanbul’

Kıvanç Erginel her yanı duygu yüklü İstanbul şehri için hazırladığı ilk teklisi “Ah İstanbul” u dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Kıvanç Erginel her yanı duygu yüklü İstanbul şehri için hazırladığı ilk teklisi “Ah İstanbul” u dinleyicilerin beğenisine sunuyor. Hüzün, neşe, nostalji ve sitem yüklü “Ah İstanbul” şarkısı Mey Music etiketi taşıyor.

Sözü ve bestesi Kıvanç Erginel’e ait “Ah İstanbul” un düzenlemesi Kıvanç Erginel ve Metehan Dada tarafından yapıldı.

Karantina günlerindeki sokağa çıkma yasağında, alınan özel izinle çekilen klibin Yönetmenliğini Adil Kaynar, Görüntü Yönetmenliğini ise Gökhan Fırat üstlendi. İstanbul’u bomboş sokakları, sakin ve huzurlu hali ile göreceğimiz klipte baş rol tabii ki Kıvanç Erginel ve İstanbul’un.

“Ah İstanbul” yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde hepimize iyi gelecek. Şarkı bugünden itibaren tüm dijital platformlarda dinleyiciler ile buluşurken, şarkının klibi Kıvanç Erginel YouTube kanalında izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ