Kalekim A.Ş Grubundan Pınar Gültekin cinayetiyle alakalı kamuoyu açıklaması geldi - Safir Haber

Safir Haber

Kalekim A.Ş Grubundan Pınar Gültekin cinayetiyle alakalı kamuoyu açıklaması geldi

Pınar Gültekin’in acımasızca hayattan kopartılmasının ardından Gültekin Ailesi’nin avukatı Dr.

31 Ağustos 2020
Kalekim A.Ş Grubundan Pınar Gültekin cinayetiyle alakalı kamuoyu açıklaması geldi

Pınar Gültekin’in acımasızca hayattan kopartılmasının ardından Gültekin Ailesi’nin avukatı Dr. Rezan Epözdemir’in verdiği özel bir röportajda, Kalekim markasının ‘jenerik marka’ olarak yer aldığının görülmesinin üzerine Kalekim A.Ş’den bir kamuoyu açıklaması yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; Kamuoyunun Dikkatine…
Pınar Gültekin’in acımasızca hayattan kopartılmasının ardından Gültekin Ailesi’nin avukatı Dr. Rezan Epözdemir’in verdiği özel bir röportajda, markamızın ‘jenerik marka’ olarak yer aldığı görülmüştür.

Kale Grubu Şirketleri bünyesinde 1973 yılında seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları ile başladığı üretimine inşaat sektörüne yönelik yapı kimyasallarını da katan şirketimiz, liderlik ettiği sektörde 1051 kodlu ürünü ile ‘seramik yapıştırma harcı’na ismini vererek jenerik marka olmuştur.

Jenerik marka olmanın, genel kullanımda kimi zaman bazı olumsuz örnekleri yaşanmaktadır. Ancak duyarlı olduğumuz, şiddetle kınadığımız böylesine önemli ve hassas bir konuda jenerik marka kullanımı ise bizi derinden üzmüştür.

Kadına yönelik şiddet, ülkemiz ve tüm dünyada din, dil, ırk ayırt etmeksizin yaygınlaşan, toplumları derinden etkileyen evrensel bir sorun, temel insan haklarının ihlalidir.

Maalesef ülkemizde de çok acı hikayeler ile gündeme gelen kadına yönelik şiddette, yükselen her çığlık, solan her fidan, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu sorun, toplumun tamamını ilgilendiren ve bir an önce çözümlenmesi gereken çok önemli bir meseledir.

Kalekim olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kadına Yönelik Şiddet konusunda yapılacak her türlü çalışmaya, atılacak her adıma destek olmaya ve üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.

Kadınların yaşam haklarının korunduğu ve şiddete maruz kalmadıkları bir ülke için toplumun tüm bireylerini, kurum ve kuruluşlarını hep birlikte ortak mücadeleye davet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Saygılarımızla,

Kalekim A.Ş.

 

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)​

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ