İmplant Fiyatları ve İmplant Diş Yapımı? - Safir Haber

Safir Haber

İmplant Fiyatları ve İmplant Diş Yapımı?

Ancak günümüzde, diş tedavileri çok gelişti. Nedeni farketmeksizin diş hastalıkları için birçok tedavi uygulanıyor. Diş implantı bunlardan...

02 Haziran 2021
İmplant Fiyatları ve İmplant Diş Yapımı?

Ancak günümüzde, diş tedavileri çok gelişti. Nedeni farketmeksizin diş hastalıkları için birçok tedavi uygulanıyor. Diş implantı bunlardan sadece biri ve en çok uygulanılanı. İmplant yapımı ile diş kayıpları sorun olmaktan çıktı. Titanyumdan elde edilen vidaların diş köklerine yerleştirilmesi ve üzerine de protez dişin uygulanması şeklinde birkaç seansta uygulanan implant sonrasında, ağızda doğal diş görevini görecek kuvvet dengesi sağlanmış oluyor. Kişi, kısa bir süre içerisinde eskisi gibi yemek yeme, konuşma ve gülme gibi günlük aktivitelerini rahatça yerine getirebiliyor.

implant nasıl yapılırİmplant yapımı, 18 yaşını geçen ve çene gelişimi tamamlanmış herkese uygulanabilir. Farklı olan, herkesin ihtiyacına göre bir tedavi sürecinin izlenmesi. İlk olarak yapılan muayene ve röntgen çekimleri ile inceleme gerçekleştirilir. Eksik dişin konumuna ve sayısına göre kaç implant uygulanacağı belirlenir.

Ağızdaki doğal dişlere uyum sağlaması açısından boyutu ve ölçüleri de yapılan belirlemeler arasındadır. Muayene sonrasında uygulama aşaması, birkaç seansta ağrısız şekilde yapılabilir. İşlem sonrası hastanın günlük hayatına dönüp işlerine bakması, çok kısa bir süreyi almaktadır.

İmplant Hesaplama ve İmplant Fiyatları

implant fiyatıAğız ve diş hastalıkları konusunda oldukça avantajlı bir tedavi yöntemi olması, implant fiyatları konusunu da gündeme getiriyor. Aslında fiyatlar nasıl olursa olsun implant tedavisi doğal dişlere yakın bir sonuç verdiğinden hastalar tarafından sıklıkla tercih edilen bir yöntem.

İmplant, bir ya da birkaç dişini kaybedenlere uygulanabilir. Her hasta için kullanılacak implant sayısı, ölçüsü ve boyutları değişebilir. Bu nedenle fiyatlar hakkında kesin bir rakam verilememektedir.

Fiyat çıkarmadan önce hastanın muayene edilmesi ve dişlerin röntgeninin çekilmesi suretiyle muayenesi gerçekleştirilir. Bu aşama hem hastaya uygulanacak tedavinin belirlendiği hem de implant hesaplama işleminin yapıldığı aşamadır. Hastadan hastaya farklılık gösterse de implant fiyatları belirli aralıklarda değişir ve uygulama uzun vadede kullanılabilir sonuç vermesinden dolayı fiyat açısından avantajlıdır denilebilir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ