İmplant Diş Tedavisine Olan İlgi Artıyor. - Safir Haber

Safir Haber

İmplant Diş Tedavisine Olan İlgi Artıyor.

Günümüzde bir çok kişinin dikkat ettiği ve sorun yaşadığı dişler tedavi ile çok daha sağlıklı olabiliyor. Alanında...

07 Aralık 2019
İmplant Diş Tedavisine Olan İlgi Artıyor.

Günümüzde bir çok kişinin dikkat ettiği ve sorun yaşadığı dişler tedavi ile çok daha sağlıklı olabiliyor. Alanında çok iyi olan doktorlar yardımı ile kayıp dişlerin yerleri implant dişler ile dolduruluyor ve uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılabiliyor. Peki implant nasıl yapılıyor?

İmplant diş çene kemiğine metal kökler yerleştirilerek sabitlenen ve üst kısımlarına porselen veya zirkonyum dişler eklenen bir tedavi biçimidir. Çene kemiği delinerek yerleştirilen yerli veya yabancı metal köklerin kemik ile birleşmesi bekleniyor ve sonrasında üzerine dişlerinize uygun porselen diş çalışması yapılıyor.

Bu işlem yaklaşık olarak 3 aylık kemik ve kök kaynama süresi sonrasında 1 hafta 10 günlük diş yapımı ile sonuçlanıyor. Yıllar boyunca sorunsuz kullanabileceğiniz metal diş kökleriniz ile yapılan implant fiyatları yerli implant markaları çıkması ile oldukça ucuzladı ve artık daha çok ilgi görüyor.

Kayıp dişlerin yerini sorunsuz şekilde dolduran bu tedavinin fiyatları tek diş için bin tl ile beş bin tl arasında değişiyor olsa da daha az ömürlü tedaviler ile kıyaslandığında çok daha uygun fiyata çıkıyor ve diş sorunu yaşayanlar bu sorunların tekrarlanmaması için implant dişleri tercih ediyorlar. Siz implant tedavisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırmayı düşünür müsünüz ve çevrenizde yaptıran kimse var mı? Bize düşüncelerinizi ve sorunlarınızı yorum kısmından yazabilirsiniz.

Kaynak: Esenyurt Diş

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ