İki yıldız oyuncu Emrah Kaman ile Eslem Akar: Alt Tarafı Bi’ Talk Show’a Konuk Oluyor - Safir Haber

Safir Haber

İki yıldız oyuncu Emrah Kaman ile Eslem Akar: Alt Tarafı Bi’ Talk Show’a Konuk Oluyor

beIN CONNECT’te yayınlandığı ilk haftadan itibaren izleyicilerin beğenisini kazanmayı başaran Alt Tarafı Bi’ Talk Show,  bu hafta...

11 Aralık 2020
İki yıldız oyuncu Emrah Kaman ile Eslem Akar: Alt Tarafı Bi’ Talk Show’a Konuk Oluyor

beIN CONNECT’te yayınlandığı ilk haftadan itibaren izleyicilerin beğenisini kazanmayı başaran Alt Tarafı Bi’ Talk Show,  bu hafta Aile Şirketi dizisinin iki yıldızı Emrah Kaman ile Eslem Akar’ı ağırlıyor.

İçerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam eden dijital içerik platformu beIN CONNECT’in beğenilen yapımlarından biri olan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un bu haftaki konuğu; beIN ORIGINALS yapımı olan ve ilk sezonuyla platformda “en çok izlenen içeriklerin” arasına girmeyi başaran Aile Şirketi’nin başrol yıldızları Emrah Kaman ve Eslem Akar oluyor.

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve ikinci sezonuyla da izleyicileri gülmekten kırıp geçirmeye hazırlanan Aile Şirketi dizisinin başrol oyuncuları Emrah Kaman ile Eslem Akar, Kaan Sekban’ın sorularını cevaplayacak, stüdyoda kahkaha fırtınası kopacak. 20 dakikalık dizi formatı nasıl karşılandı, günümüzde sosyal medyanın varlığı komedi için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı, ikilinin en büyük hayalleri ne? Hepsi Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’da!

Başarılı oyuncular Emrah Kaman ve Eslem Akar’ın konuk olduğu Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show 12 Aralık Cumartesi günü saat 23.00’te beIN CONNECT ve beIN SERIES COMEDY’de!

beIN CONNECT’i ilk 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ilk ay ücretsiz sonraki aylar için ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar. beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, beIN CONNECT’e ayrıca Apple TV, Android TV ve smart TV’lerden de erişebilirsiniz.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ