Hybrid Diskler Beklenilen İlgiyi Görmedi. - Safir Haber

Safir Haber

Hybrid Diskler Beklenilen İlgiyi Görmedi.

Disk fiyatlarının artması ve yeni çıkan SSD teknolojisi ile çok daha yüksek boyutlar ile düşük maliyetli harddisk...

04 Aralık 2019
Hybrid Diskler Beklenilen İlgiyi Görmedi.

Disk fiyatlarının artması ve yeni çıkan SSD teknolojisi ile çok daha yüksek boyutlar ile düşük maliyetli harddisk deneyimi vermesi hedeflenen mekanik harddisk ile ssd’yi birleştiren Hybrid Diskler beklenilen tam ilgiyi görmedi. Bilgisayarın ve kullanıcının en çok kullandığı alanları disk içindeki ssd kısmına aktararak diğer alanları mekanik diskten kullanmayı hedefleyen hybrid teknolojisi SSD disklerin performansını veremediği gibi fiyatlarıda düşüremediler.

Ev kullanıcıları ve tüketiciler Hybrid riskini almak yerine kesin bir şekilde performansı kanıtlanmış olan SSD diskleri tercih etti. Aslında 120 GB SSD işimi görecek, ona sistem kurarım eski diskimide sata ile bağlayıp ihtiyacım olunca kullanırım. Böylelikle SSD boyutum daha fazla olmuş olur hemde maliyetim düşer mantığı ile düşük boyutlu SSD harddiskler ile makinalarını düşük maliyetlerle hızlandırmak daha kolay oldu.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hybrid disk kullandınız mı veya kullanır mısınız? Bize düşüncelerinizi yorum alanından yazabilirsiniz!.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ