Hewlett Packard Enterprise, KOBİ’ler için Basit ve Uygun Maliyetli Yeni Nesil Depolama Çözümünü Duyurdu - Safir Haber

Safir Haber

Hewlett Packard Enterprise, KOBİ’ler için Basit ve Uygun Maliyetli Yeni Nesil Depolama Çözümünü Duyurdu

HPE MSA giriş seviyesi depolama, işletmelerin tasarruf etmesine ve HPE Cloud Volumes Backup ile verilerini kolayca bulutta yedeklenmesine yardımcı oluyor.

01 Ekim 2020
Hewlett Packard Enterprise, KOBİ’ler için Basit ve Uygun Maliyetli Yeni Nesil Depolama Çözümünü Duyurdu

HPE MSA giriş seviyesi depolama, işletmelerin tasarruf etmesine ve HPE Cloud Volumes Backup ile verilerini kolayca bulutta yedeklenmesine yardımcı oluyor.

Hewlett Packard Enterprise (HPE), giriş seviyesi depolama çözümü olan HPE Modular Smart Array – MSA’nın yeni sürümü HPE MSA Gen 6’yı duyurdu. MSA Gen 6, kısıtlı bütçeye sahip KOBİ ölçeğindeki işletmelerin işlerini büyütmelerine yardımcı olmak üzere performans ve otomasyonu hibrit flaş dizisi biçiminde sunan başlangıç seviyesi bir depolama çözümü olarak tasarlandı. 1

Günümüzün dijital öncelikli ekonomisinde çoğu KOBİ’nin teknolojiye ayırdığı bütçe sınırlı kalıyor. HPE MSA, KOBİ’lerin maliyetten tasarruf edebilmesi için yeni nesil veri hizmetleri ve modern mimariyle donatılmış giriş seviyesi depolama çözümlerini uygun fiyatla sunmayı vaat ediyor. Ayrıca HPE MSA KOBİ’lerin en değerli verilerini güvence altına alıyor ve çalışanların konumdan bağımsız olarak ihtiyaç duydukları verilere kolayca ulaşabilmelerini sağlıyor. HPE MSA, yeni veri hizmetleri ve modernize edilmiş mimarisi sayesinde medya aktarımı ve çevrimiçi eğitim gibi talebe bağlı işler yürüten müşterilerin dağıtık uygulamalarını ve iş yüklerini daha kolay yönetmelerini sağlıyor.

Bilgi Teknolojileri Dağıtıcısı ve HPE Kanal İş Ortağı Dicker Data’nın Ürün Müdürü Sky Cumming, “HPE MSA, işletmelerin mevcut iş yüklerini karşılamanın yanı sıra performans ve kapasite ihtiyaçları arttığında ölçeklenebilen, güvenilir, basit ve düşük maliyetli bir depolama çözümü olarak öne çıkıyor” diyor. “HPE MSA otomatik katmanlama yeteneğiyle uygulamaların ihtiyaç duyduğu performansı sağlarken, arşivleme ihtiyaçları için esnek ve kurumsal nitelikte depolama çözümünü uygun fiyatla sunuyor. Yeni HPE MSA Health Check aracı, saldırılara karşı koruma sağlıyor ve hataları gerçekleşmeden önce tahmin ediyor. Böylece küçük işletmeler bilgi teknolojilerinin sorunlarıyla uğraşmadan işlerini büyütmeye odaklanabiliyor.”

HPE MSA Gen 6 Mimarisindeki Geliştirmeler

HPE MSA’daki güncellemeler daha hızlı veri erişimi için otomatik katmanlama, sık karşılaşılan kesintilerin nedenlerini ortadan kaldıran gelişmiş MSA Health Check aracı ile geliyor. Ayrıca bulut yedekleme ve veri arşivleme için HPE Cloud Volumes Backup ile entegrasyon gibi KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle donatıldı. Yeni özellikler şöyle sıralanıyor: Gelişmiş performans ve daha düşük gecikmeyle iş yükü verimliliği sağlayan katmanlama özelliği. Bu özellik, yalnızca manyetik sabit disk sürücülerinden oluşan (HDD – Hard Disk Drive) yapılandırmalarına kıyasla performansı 2-4 kat artırır ve dizinin az miktarda SSD (Solid State Drive) kullanarak değişen iş yüklerine yanıt vermesine olanak tanır. Bu özellik, en sık kullanılan verileri gerçek zamanlı olarak en hızlı ortama taşır. Böylece müşterilerin SSD performansıyla HDD kapasitesini, iş yükü ihtiyaçlarına göre en etkin şekilde kullanmasını sağlar. Yeni MSA Data Protection Plus (MSA DP+) ile yeni dizin içi veri koruma. Tüm sürücüleri kapsayan bu koruma, genel sistem verimliliğini ve performansını artırmak adına boşta kalan HDD’leri devre dışı bırakır. Bir sürücü arızası durumunda MSA DP+ yeniden dizin oluşturma sürelerini 25 kat hızlandırarak2, dizinin bozulmuş veya savunmasız durumda olduğu süreyi önemli ölçüde azaltır. Sık karşılaşılan kesinti nedenlerini ortadan kaldıran geliştirilmiş MSA Health Check aracı. Mevcut veriler, MSA Health Check işlevini proaktif olarak kullanan müşterilerin HPE MSA destek çağrılarına %76 daha az ihtiyaç duyduğunu göstermektedir. Bu bulut tabanlı araç, bilinen sorunlara işaret eden algılayıcı verilerini denetleyerek en iyi uygulamaların hayata geçirilmesine yardımcı olur. Kullanıcı deneyimini iyileştirir ve kullanılabilirliği en üst düzeye çıkararak yönetim yükünü azaltır. Müşterilere bulut tabanlı veri korumasını basit ve ekonomik bir yolla sunan, ayrı bir yedekleme cihazı bulundurma ihtiyacından tasarruf sağlayan HPE Cloud Volumes Backup ile entegrasyon. KOBİ’ler, HPE Recover Manager Central kullanan yerleşik bir kurumsal bulut yedekleme hizmeti olan HPE Cloud Volumes Backup ile mevcut yedekleme iş yüklerini değiştirmeden anında buluta yedekleme yapmaya başlayabilirler. HPE Cloud Volumes Backup bulut hizmetleri HPE GreenLake aracılığıyla kullanılabilmektedir.

HPE Büyük Veri ve İşbirliği Platformu Geliştirme Bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Chris Powers, HPE’nin altı nesil boyunca MSA ürün ailesini basitlik ve ideal müşteri deneyimi çerçevesinde sürekli geliştirirken performans ve uygun maliyet arasındaki dengeyi de göz önünde tuttuğunu söylüyor. Powers, “HPE MSA, KOBİ’lere işlerini devam ettirmek için ihtiyaç duydukları performansı ve otomasyonu sağlıyor. İşletmelerin müşterilerine verimli bir şekilde hizmet verebilmesi için uygun fiyatlı, hızlı ve güvenilir çözümler sunmaktan gurur duyuyoruz” diyor.

HPE Türkiye Hibrit BT Kategori Yöneticisi Burak Özgür, HPE’nin KOBİ’ler için kanal iş ortakları aracılığıyla sunulan, güvenli, kullanımı kolay ve yeni nesil veri işleme teknolojilerinden oluşan geniş bir çözüm portföyüne sahip olduğunu ifade ediyor ve şunları ekliyor: “HPE MSA Gen 6, KOBİ ölçeğindeki işletmelerin harcadıkları her kuruşun karşılığını tam olarak alacakları; işlerini büyütmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmış, performans ve otomasyon sunan yeni nesil bir depolama çözümü”.

HPE Portföyünde küçük ofislerin teknolojik temelini tamamlamak üzere geliştirilen ve aylık abonelik modeliyle sunulan kutu içinde ofis çözümü HPE MicroServer de yer alıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

HPE MSA Gen 6 dünya genelindeki doğrudan ve kanal ortakları aracılığıyla 7.000$’dan başlayan fiyatlarla sipariş edilebiliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ