Hatay’da 10 bin kişi Atiye’nin şarkılarıyla kendilerinden geçti - Safir Haber

Safir Haber

Hatay’da 10 bin kişi Atiye’nin şarkılarıyla kendilerinden geçti

Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye, İstanbul’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Hatay Günleri” etkinlikleri kapsamında Maltepe’de...

26 Eylül 2022
Hatay’da 10 bin kişi Atiye’nin şarkılarıyla kendilerinden geçti

Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye, İstanbul’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Hatay Günleri” etkinlikleri kapsamında Maltepe’de sahne aldı. Bu yıl Hatay Dernekler Federasyonu ve Bağlı Dernekler tarafından düzenlenen etkinliğin yıldızı Atiye, performansı ve şarkılarıyla herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Eylül ayında memleketi Hatay’da düzenlenen uluslararası Hatay Expo’da sahne alarak büyük beğeni toplayan Atiye, ikinci defa bu sefer İstanbul’da yeniden sevenleri ile buluştu.

Medeniyetlerin beşiği, gastronominin başkenti, üç semavi dinin merkezi kardeşliğin simgesi, tarihin başlangıç noktalarından, Hatay’ın tanıtıldığı etkinlikte sahnede yerini alan Atiye ‘bu özel günde sahnede olmaktan çok mutluyum ve de heyecanlıyım. Bende Hatay’lıyım. Tüm Hatay’lıları çok seviyorum. Bu gece bol bol dans edip, eğleneceğiz’ dedi.

Havanın biraz soğuk olmasına rağmen 10 bin kişinin izlediği konsere son hiti Dalgana Bak’la ritmik bir açılış yapan Atiye, ‘Budur’, ‘Salla’, ‘Aşkistan’, ‘Ya Habibi’, ‘Soygun Var’, ‘Salla’ gibi şarkılarıyla yüksek tempolu gecenin fitilini ateşleyerek, iki saat boyunca ne coşkusunu düşürdü ne de enerjisini.

Dansçıları ve müzisyen arkadaşları ile konserine aralıksız devam eden Atiye, tek başına 2 dakikalık kısa bir dans gösterisi sonrası, sahnede küçük bir hayranı ve dansçıları ile şarkı söyleyip eğlendiler.

Renkli sahne kostümü ve güzelliği ile göz kamaştıran Atiye, darbuka çalarak izlemeye gelenlerin içini ısıttı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ