HALİLİYE BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI - Safir Haber

Safir Haber

HALİLİYE BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI

HALİLİYE BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI Haliliye Belediyesi, Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarında yerini aldı....

02 Eylül 2021
HALİLİYE BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI

HALİLİYE BELEDİYESİ FUARDA YERİNİ ALDI

Haliliye Belediyesi, Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarında yerini aldı. Fuarların şehirlere birçok alanda katkı sunduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Fuar Merkezinde 2- 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Forum ve Fuarı kapılarını açtı. Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Haliliye’nin turizm potansiyelini, doğal, kültürel, tarihi ve yöresel değerlerini tanıtma amacıyla fuarda yerini aldı. Fuar TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve protokolün katılımı ile açıldı.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Haliliye Belediyesi’nin standını ziyaret ederek, Başkan Canpolat’tan hizmetler ve Geleneksel El Sanatları Merkezi çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar. Başkan Canpolat, Cevdet Yılmaz ve M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na el sanatları ürünleri hediye etti.

Bir 2 kişi ve gözlük görseli olabilir

Fuar organizasyonu ile ilgili konuşan Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Fuar alanında Haliliye Belediyesi olarak yerimizi aldık. Bölgesel Kalkınma Yatırım ve İşbirliği Fuarı münasebetiyle gerekli girişimciler, gerekli başkanlarımızla hep birlikte bugün bir arada olduk. Aynı zamanda değerli Bakanımız Plan Bütçe Komisyon Başkanımız Cevdet Yılmaz’ı ve TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu birlikte değerli heyeti burada misafir ettik. Haliliye Belediyesi olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi iş dünyasında da Haliliye Belediyesi olarak desteklerimize devam ediyoruz. Bu manada Haliliye Belediyesi olarak kendi üretimimiz olan aynı zamanda öğrenci yetiştirdiğimiz GESEM’deki usta arkadaşlarımızda burada ve aynı zamanda Haliliye Belediyesi’nin hizmetlerinin sunumu ve takdimini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun katılımından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım.”

Bir 3 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ