Gain Nisan ayında dolu dolu geliyor - Safir Haber

Safir Haber

Gain Nisan ayında dolu dolu geliyor

Komediden spora, dramadan aksiyona, Nisan ayında özgün ve dikkat çekici pek çok yapım GAİN’de izlenebilir. Platformun sevilen...

26 Mart 2022
Gain Nisan ayında dolu dolu geliyor

Komediden spora, dramadan aksiyona, Nisan ayında özgün ve dikkat çekici pek çok yapım GAİN’de izlenebilir. Platformun sevilen orijinal yapımlarından “Ayak İşleri”, ikinci sezonunun da tamamlanmasıyla birlikte, diziyi bir solukta izlemek isteyenler için tüm bölümleriyle yayında. Cesur ve eğlenceli dizilerden Orta Kafa Aşk da yeni sezonuyla, aşk heyecanını yine futbol mücadelesi tadında ekrana taşıyor. Müzikseverleri ve farklı kültürleri keşfetmekten keyif alanları cezbedecek GAİN Orijinal belgesellerinin yanı sıra, “Aslında Özgürsün” ve “Your Honor” gibi yerli ve yabancı dramalar da güçlü hikayeleriyle öne çıkıyor. Platformun yabancı yapım kataloğuna eklenecek 20’den fazla dizi ve belgesel ile sporseverlere hitap eden “Deniz Aksoy’la Birebir” Nisan ayının dijital ekran ajandasına eklenebilir.

 

Dijital dünyanın en çok güldüren yapımlarından “Ayak İşleri’nin” tüm bölümleri, tamamlanan ikinci sezonunun ardından, diziyi tek solukta izlemek isteyenler için Nisan ayında yayında olacak. İlişkilere bir futbol mücadelesi tadında yaklaşan ve farklı formatıyla izleyiciye eğlenceli vakit vadeden Orta Kafa Aşk’ın çok beklenen ikinci sezonu da bu ay izlenebilir.

 

Müzik ve keşif vadeden orijinal belgeseller

Farklı ve özgün konulara ilgi duyanların izleme listelerine bu ay ilk sıradan eklenecek iki GAİN Orijinal yapımı bulunuyor. İlki, Metallica’dan Michael Jackson’a efsanevi isimlerin İstanbul’daki dev stadyum konserlerini gerçekleştiren Ahmet San’ın ve bu konserleri sahne önünden izlemiş, hepimizin tanıdığı isimlerin anlatımıyla, seyirciyi adeta o döneme ışınlayan belgesel “93 Yazı”. İkincisi ise, dışarıdan şifrelerini çözmenin hiç kolay olmadığı, hayatın bir paralel evrenmişçesine yaşandığı iki Karadeniz kentini, Rize ve Trabzon’u ilçe ilçe keşfe çıkan 6 bölümlük mockumentary “53-61”.

 

Oğlun için ne kadar ileri gidebilirsin? 

Son dönemin en iyi dramalarından “Your Honor”, GAİN’in yabancı dizi kataloğunda Nisan’da dikkat çekenlerden. Efsane dizi Breaking Bad’ten tanıdığımız Bryan Cranston’ın başrolde olduğu dizide bir yargıç, oğlu organize suç ailesinin üyelerinden biriyle vur-kaç olayına karışınca kendini çok zor bir durumun içinde bulur. İmkansız seçimlerle karşı karşıya kalan baba, oğlunun hayatını kurtarmak için tahmininden daha çok ileri gidecektir.

 

Duygu Asena’nın çok okunan kitabından: Aslında Özgürsün

Hayatını ve kalemini kadınları özgürleştirmeye adamış gazeteci-yazar Duygu Asena’nın en çok okunan romanlarından Aslında Özgürsün’den uyarlanan aynı adlı dizi çok yakında GAİN’de izlenebilir. İki çocukluk arkadaşı kadının ekseninde ilişkilere ve hayata yenilikçi bakış açıları getirmeyi hedefleyen dizinin başrollerini Deniz Çakır ve Bade İşçil paylaşıyor.

 

“Deniz Aksoy’la Bire Bir” ikinci sezonuyla yayında

Spor yazarı ve basketbol sunucusu Deniz Aksoy’un sunduğu Bire Bir’in ikinci sezonu da Nisan’da GAİN’de izlenebilecek. İlk bölümde Tofaş kaptanı Berk Uğurlu’yu ağırlayan Aksoy, sezon boyunca toplam 10 konuğuyla sohbet ediyor. Basketbol dünyasının ünlü isimleri, Aksoy’un sıradışı sorularına cevap vermek için sahaya çıkıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ