Erkan Erzurumlu “Yanıyor Yüreğim” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu - Safir Haber

Safir Haber

Erkan Erzurumlu “Yanıyor Yüreğim” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Kalbin Nereli teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Erkan Erzurumlu, akustik çalışmalarının ardından yeni ve hareketli bir pop şarkısıyla......

20 Ağustos 2021
Erkan Erzurumlu “Yanıyor Yüreğim” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Kalbin Nereli teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Erkan Erzurumlu, akustik çalışmalarının ardından yeni ve hareketli bir pop şarkısıyla…

Kalbin Nereli teklisiyle dikkatleri üzerine çeken Erkan Erzurumlu, akustik çalışmalarının ardından yeni ve hareketli bir pop şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanacak Yanıyor Yüreğim’in söz ve müziği Hüseyin Mehmedoğlu, düzenlemesi ise Erkan Erzurumlu imzası taşıyor.

Müziğini Afro ritimler ve kendi kültürümüzden öğelerin birleştiği ‘Sentez Pop’ olarak tanımlayan Erkan Erzurumlu, ‘Yanıyor Yüreğim’ şarkısını “Dinlediğim ilk anda kendine has bir dram havası olduğunu hissettim. Ama ritmik olarak da tam tersi insanı tempoya sokan bir gidişatı var. Okuma kayıtlarını tamamladıktan sonra özellikle bir yerinde hep onun sesini duyduğum ve tınısını çok sevdiğim kemençeyi denemek istedim” sözleriyle anlattı.

Alışılagelmiş Tarzların Dışına Çıktım

‘Yanıyor Yüreğim’ ile ilgili en özel tarafın aranjenin kendisine ait olması olduğunu söyleyen Erkan Erzurumlu ekliyor; “Bu tarz farklı denemelerde çalışmak hem geliştirici hem keyifli oluyor. Beni alışılagelmiş tarzların dışına çıkardığı için çok keyif aldığımı söylemeliyim.”

Şarkının klibinde yönetmen koltuğuna oturan Mert Özkan’ın yaratıcı fikirleri sayesinde şarkıyla uyumlu, enerjisi güzel bir klip çekildiğini belirten Erzurumlu, klip çekimlerinin de şarkının yapım aşaması kadar keyifli olduğunu anlatıyor ve bu anlamda tüm ekibe teşekkürlerini iletiyor.

Erkan Erzurumlu’nun “Yanıyor Yüreğim” isimli şarkısı Sony Music Türkiye etiketiyle 20 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda. Klibi ise aynı gün saat 00.00’da sanatçının YouTube kanalında yayında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ