El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde - Safir Haber

Safir Haber

El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde https://www.tccb.gov.tr/assets/video/2022A/2022-01-20-elsalvador-02-basbasa.mp4   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaret için Türkiye’de bulunan...

21 Ocak 2022
El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyaret için Türkiye’de bulunan El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşme öncesinde El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele’yi resmî törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele’nin tören alanındaki yerlerini almalarının ardından 21 pare top atışı eşliğinde iki ülkenin millî marşları çalındı. El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele’nin tören kıtasını selamlamasından sonra iki lider heyetlerini birbirlerine takdim etti.

Türkiye ve El Salvador bayrakları önünde el sıkışarak basın mensuplarına poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele, daha sonra baş başa ve heyetler arası görüşmelerini gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesine geçti.

Kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/135420/el-salvador-cumhurbaskani-bukele-cumhurbaskanligi-kulliyesinde

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ