Duqqan Sahne’de muhteşem “Beach” party - Safir Haber

Safir Haber

Duqqan Sahne’de muhteşem “Beach” party

İşletmeciliğini Gökhan Reis’in yaptığı ve çok kısa bir sürede İstanbul’un en gözde eğlence merkezlerinden biri olan Duqqan...

07 Ağustos 2022
Duqqan Sahne’de muhteşem “Beach” party

İşletmeciliğini Gökhan Reis’in yaptığı ve çok kısa bir sürede İstanbul’un en gözde eğlence merkezlerinden biri olan Duqqan Sahne’de geçtiğimiz akşam White Beach Party yapıldı.

Gökhan Reis’in eğlence kavramına farklılık kazandırdığı Duqqan Sahne konsept partilerine devam ederken geçtiğimiz gece yapılan “White Beach Party” için Duqqan Sahne içine bir kamyon kum getirilerek sahil havası yaratılırken geceye katılan tüm misafirlerin beyaz kıyafetlerle katılması gecenin ilgi çekici notlarından birisi oldu.

Duqqan Sahne çalışanlarının konsepte uygun bir şekilde misafirlerini karşılarken DJ Jardel çaldığı şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz dakikalar yaşatırken, konuklar da sanki bir sahilde düzenlenen bir partiye katılmış gibi eğlendikleri gözlerden kaçmadı.

“White Beach Party” de ayrıca gece boyunca dans showları ve ritm show geceye katılanlar için hoş bir sürpriz olurken gecede yaratılan muhteşem ambiyans altında duygusal anlar yaşandığı gözlemlendi.

Hatırlanacağı üzere Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis’in eğlence mekanlarında party showlar düzenlemesiyle eğlence kavramına bir farklılık getirmiş ve Duqqan Sahne’de  , Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo ve Roman konseptli partilerle büyük bir ivme yakalamış ve eğlence dünyasının en çok konuşulan mekanlarından biri haline gelmişti.

Duqqan Sahne sonbahar ve kış aylarında yine party showlar ve Türkiye’nin birbirinden ünlü isimlerini ağırlayarak gece hayatının vazgeçilmez mekanlarından biri olmaya devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ