Doktor ve Hastalar Doktorya Çatısı Altında Toplanıyor » Aktüel - Safir Haber

Safir Haber

Doktor ve Hastalar Doktorya Çatısı Altında Toplanıyor » Aktüel

Bölgenin en kaliteli doktorlarını vatandaşlarla buluşturmayı hedefleyen Doktorya faaliyetlerine başladı. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği platform...

05 Nisan 2021
Doktor ve Hastalar Doktorya Çatısı Altında Toplanıyor » Aktüel

Bölgenin en kaliteli doktorlarını vatandaşlarla buluşturmayı hedefleyen Doktorya faaliyetlerine başladı. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği platform gün geçtikçe büyümeye ve yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Her branştan doktorları çatısı altında topluyor ve bölgenin en iyilerini vatandaşlar için listeliyor.

Platform bünyesinde yerini alan doktorlar her gün artan ziyaretçi kitlesi sayesinde bölgelerinde ön plana çıkma avantajını elde ediyor. Her il için ayrı çalışma yürüten Doktorya, google aramalarında her bölgede ilk sayfada ve üst sıralarda çıkmaktadır. Bu da marka ve isimlerini geniş kitlelere duyurmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor.

Doktorlar ve özel sağlık kurumları platform üzerinde yerlerini almaya çoktan başladı. Türkiye’nin her ilinde üst sıralarda hizmet vermeyi amaçlayan bu platform sayesinde kendileri hakkında bilgiler yayınlayarak vatandaşları bilgilendiriyorlar. Muayene ücretleri, iletişim bilgileri ve hastaların yorumları sayesinde vatandaşlar geniş bilgi ağına sahip oluyor. Tüm bu bilgiler ışığında randevu alarak tedaviye başlıyor.

Sizler de Doktorya Çatısı Altında Yerinizi Alın

Hastalar, sağlıklarına kavuşabilmek için en kaliteli ve tecrübeli doktoru bulabilmek için yoğun bir araştırma yaparlar. Bu araştırmalar aile, eş, dost ve internetteki kısıtlı bilgilerden öteye gidememektedir. Bu da hastalık için doğru tedavi yöntemini uygulayacak doktora ulaşmayı zorlaştırmaktadır.

Artık tüm bu sıkıntılar ortadan kalkıyor ve bölgenizin en kaliteli doktorları tek bir adreste buluşuyor. Türkiye’nin tüm illerinde alanında uzman doktorların muayene ücretleri, iletişim bilgileri ve yorumlar listeleniyor. Diş teli fiyatları tablosu gibi birçok tablo vatandaşların bilgisine sunuluyor. Bu sayede doktor arama motoru kullanılarak istenilen doktor uygun muayene ücretleri ile listeleniyor. İletişim bilgileri sayesinde doktorlarla iletişime geçerek uygun randevu gününe randevu alınabiliyor. Ardından tedavilere başlanıyor.

Kaynak: Aktüel

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ