DİŞ HEKİMİ ULAŞ ALPAY MİRZAOĞLU `NDAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

DİŞ HEKİMİ ULAŞ ALPAY MİRZAOĞLU `NDAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Mirza Diş Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri Kurucusu Kliniklerin İmtiyaz Sahibi Diş Hekimi Ulaş Alpay Mirzaoğlu, 19...

18 Eylül 2021
DİŞ HEKİMİ ULAŞ ALPAY MİRZAOĞLU `NDAN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Mirza Diş Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri Kurucusu Kliniklerin İmtiyaz Sahibi Diş Hekimi Ulaş Alpay Mirzaoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mirzaoğlu, Türk Milleti olarak bugün, en değerli varlıklarını feda etmekten çekinmeyerek tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin, Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisince Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ e, “Mareşal” rütbesi ile “Gazi” unvanı verilişinin yıldönümü olan 19 Eylül’ü başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimizi anmanın, onlara minnet ve şükran duygularımızı ile saygılarımızı ifade etmenin naçiz bir vesilesi olarak değerlendiriyoruz.

Özünde din, vatan, millet, bayrak gibi mukaddesatın korunması olan Gaza Ruhu bizi “Biz” yapan temel değerlerimizden biridir. Aziz Milletimizi kadim kılan ve ilelebet payidar olmasını sağlayacak mücadele azmidir. Bunun için de Şehitlik ve Gazilik, bizim için şereflerin en yücesidir. Şehitlerimiz ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz de cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdırlar.

Gaza Ruhu ile beslenmiş aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin şanlı mücadeleleri; istikbali ve istiklali söz konusu olduğunda hangi şartlar altında olursa olsun Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en bariz göstergesidir. Bu şanlı mücadele aydınlık geleceğimize yürüyüşümüzde de bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Gazilerimizi andığımız bu anlamlı gün vesilesiyle; kutsal vatan topraklarımızın her karışında kanı ve alın teri olan tüm ecdadımıza, şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Aziz şehitlerimizin saygıdeğer ailelerine, yakınlarına ve kahraman gazilerimize en içten duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi bir kez daha sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor; yaşayan gazilerimize sağlık ve mutluluk içinde uzun bir hayat temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ