CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, HÜSEYİN KIRAN İLE BİR ARAYA GELDİ - Safir Haber

Safir Haber

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, HÜSEYİN KIRAN İLE BİR ARAYA GELDİ

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı toplantılara katılmak ve bir dizi ziyaretlerde...

09 Aralık 2021
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, HÜSEYİN KIRAN İLE BİR ARAYA GELDİ

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı toplantılara katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya Gelmesinden dolayı KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı CHP Birecik Belediye Başkan Adayı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran ile bir araya geldi.

Açıklama yok.

Kılıçdaroğlu ve Kıran Birecik İlçesi ve Bölge Hakkında İstişarelerde bulundular.

 

Kıran, Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeleri hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Açıklama yok.

Kıran, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bugün Hz. İbrahim şehri Şanlıurfa ilimize Gelmesi ile bizlere güç ve kuvvet vermiştir. Şanlıurfa halkı Genel başkanımızı bağrına basmıştır biz seçimleri değil her zaman seçime hazırız, Birecik ilçemizde birinci parti olmak için ilçe başkanımız ile sürekli çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün yaptığımız toplantıda ise ilçemiz ve bölgemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Seçimlere hazırız bir an önce seçimlerin yapılmasını istiyoruz. Adım adım iktidara geliyoruz dedi.

Açıklama yok.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ