CEVDET YILDIRIM `DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMA MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

CEVDET YILDIRIM `DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, Malazgirt Zaferi’nin 950. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yıldırım, Tarihi,...

25 Ağustos 2021
CEVDET YILDIRIM `DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMA MESAJI

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, Malazgirt Zaferi’nin 950. yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, Tarihi, adalet ve merhamet uğruna verdiği mücadele neticesinde elde ettiği şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümünü kutlu olsun.

Anadolu’nun kapılarını bizlere açan, milletimizin varlığına kastedenlere karşı kahramanca mücadele eden büyük komutan Sultan Alparslan’ı ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

26 Ağustos 1071’de Sultan Alparslan ve silah arkadaşları üstün cesaret ve kahramanlıkları, ilim ve irfan geleneğiyle büyük bir medeniyetin temellerini atmıştır. Adalet ve merhametle devletini ihya ve inşa eden Sultan Alparslan bugün dahi tesirini hissettiğimiz yedi iklim, dört kıtada hüküm süren kardeşliğin meşalesini yakmıştır.

1071 Malazgirt ruhu milletimizin sarsılmaz inancı ve idealleriyle Cumhuriyetimizin kuruluşuna ilham kaynağı olmuştur.

Anadolu coğrafyasında kardeşliğimizi bozmaya, birlik ve beraberliğimizi yok etmeye yönelik her türlü saldırı ve tehdit gazi milletimizin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiştir.

Malazgirt Zaferi’nin 950. Yıldönümünü idrak ettiğimiz bu anlamlı günde Sultan Alparslan ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ