Cevdet Şen “Memleket Şen’lendi” - Safir Haber

Safir Haber

Cevdet Şen “Memleket Şen’lendi”

Hayallerinin peşinden koşan insanları seviyorum. Son yılların dayatması BEN kavramı yerine hâlâ BİZ demeyi başarabilen ve bu...

03 Mayıs 2023
Cevdet Şen “Memleket Şen’lendi”

Hayallerinin peşinden koşan insanları seviyorum. Son yılların dayatması BEN kavramı yerine hâlâ BİZ demeyi başarabilen ve bu uğurda elini taşın altına koyan, hizmet edebilmek için gönlünü adayan, Atatürk ‘ ün yolunda, emek, mücadele, hizmet sunan insanları takdir ediyorum.

İşte onlardan biri Memleket Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı bayrağını devr aldığım Cevdet Şen..

Muharrem İnce’nin “Ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan söylemini kendisine ilke edinen Cevdet Şen şimdi hedefini milletvekiline kilitlemis idealist bir siyasetçi.

Peki kimdir Cevdet Şen dediğimizde onun anlamından bu halk adamını tanıyalım istedik…

Halktan biri…

Bursa’lilarin deyimiyle Garaj- altı çocuğu….

Hayatın içinde harmanlanan bir kişilik…

Çocukluğundan beri bir çok sektörde çalışmış, insanları iyi gözlemlemiş, Türk insanını iyi tanıyan bir vatansever….

İki evliliğinden üç çocuğu olan bir baba..

Halkı dinlerken, gözlemlerken ihtiyaçları iyi belirleyen bir hümanist..

-Siyaset hayatınıza ne zaman girdi?

Aslında Türkiye gibi bir ülkede olupta siyasetten uzak kalmak mümkün değil. İşletmeciyim. İki erkek bir araya geldiğinde konu askerlik hatıraları, kadınlar, futbol ve siyaset üzerinedir.Masa başında hükümet kurar, iktidar eleştirir, yönetim kurar, muhalefete savurur, düzen değişir.Dolayisiyla siyaset hep hayatın içinde sürer. Fakat aktif siyaset yaşamım son 1,5 yıldır Memleket Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı ile start verdi. Kendi sektörümden bir o kadar uzak ama Memleket siyasetine o kadar yakındım ki çözüm üretmek ve sonuç almak, sabah selamlaştıgim her insanın derdini dinlemek, iş yerimde talepleri karşılamak, umut olmak, yüreklere dokunmak mutlu olma sebebim olunca çıtayı yükseltmek, daha fazla insana hizmet götürmek, hemşehrilerime yakın olmak düşüncesi ağır basınca ilçe başkanlığıda yetmez oldu. Şimdi hizmet zamanı deyip istifa ettim ve 1. Bölgeden milletvekili adayı oldum.

– Seçilirseniz önceliğiniz ne olacak, hangi konuda önerge vermek ve düzenlemeler için çalışmak istersiniz?

Eğitim sağlık ve hukuk sistemi bizim ülkemizin bana göre acil reform isteyen konu başlıkları. Son 20 yılın eğitim sistemi ne yazık ki kendi tarihini bilmeyen nesiller yetiştirdi. Geçmişi olmayanın geleceği olamaz. İyi bir eğitim, nitelikli kişiler yetiştirir. Her çocuk bu hakka sahip olmalıdır, sağlıklı nesiller başarılı olur, hakkını arayan, tarafsız adalet sistemi içinde büyüyen adil olur. Hepsi birbirine bağlı konu başlıkları. Bu konuda gayret sarf etmek de hepimizin boynunun borcu.

– Bursa’da yıllardır süren bir saltanat var. Siz buradan hemşehrilerimize ne söylemek istersiniz?

Bu seçim dönemi ayrı bir önem taşıyor. İyi ve sağduyulu olmaya davet ediyorum herşeyden önce. Tarafsız, hizmet odaklı olacaklarını düşündükleri kişiye oy vermelerini dilerim. Bu seçim hepimizin geleceği..

Çok teşekkürler görüşleriniz için. Yolunuz açık olsun. Seçimler ŞEN’ lensin..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ