Boomerang TV’de yeni yıla özel yarışma - Safir Haber

Safir Haber

Boomerang TV’de yeni yıla özel yarışma

En eğlenceli yılbaşı yarışması Boomerang TV’de başlıyor Aile boyu kahkahanın adresi Boomerang, yeni yılı ödüllü bir yarışma...

23 Aralık 2020
Boomerang TV’de yeni yıla özel yarışma

En eğlenceli yılbaşı yarışması Boomerang TV’de başlıyor

Aile boyu kahkahanın adresi Boomerang, yeni yılı ödüllü bir yarışma ile karşılıyor. 14-30 Aralık tarihleri arasında yapılacak yarışmaya çocuklar, https://www.boomerangtv.com.tr/campaigns/boomerang-2020-yilbasi-yarismasi adresinden katılabiliyor. Yarışmaya katılan çizgi film severlerden 1 kişi Fuji Instax Mini 9 ve Bugs Bunny’nn 80. Yılına özel muhteşem ürünlerden oluşan Hediye Paketi kazanma şansını yakalıyor.

 Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo gibi klasikleşmiş çizgi filmlerin yeni versiyonlarının yanı sıra, Grizzy ve Lemmingler, Maşa ve Koca ayı gibi eğlence dolu çizgi filmlerle çocukları ekran başına toplayan Boomerang, çocuklar için her sene olduğu gibi bu yılbaşında da heyecanlı bir yarışma hazırladı. Yarışmada “yılbaşında hangi Boomerang karakterinin seni ziyaret etmesini isterdin” sorusuna en yaratıcı cevabı veren 1 şanslı kişi Fuji Instax Mini 9 ve Bugs Bunny 80. Yıl Özel Hediye Paketi kazanacak.

14-30 Aralık tarihleri arasında yapılacak yarışmaya https://www.boomerangtv.com.tr/campaigns/boomerang-2020-yilbasi-yarismasi adresinden tüm çocuklar ebeveynlerinin izni ile katılabiliyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ