BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 6 Eylül’de başlayacak olan...

05 Eylül 2021
BAŞKAN NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Turan Teşkilatı Genel Başkanı ve 26 Safires Group Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yürüksoy, 6 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemiyle ilgili olarak bir mesaj yayınladı, “Çocuklarımız kadar bizler de heyecanlıyız” dedi

6 Eylül’de başlayacak olan 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemiyle ilgili olarak bir mesaj yayınladı. Yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle tüm eğitim camiasına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Yürüksoy, “Covid-19 dolayısıyla ara verilen eğitim ve öğretim faaliyetleri ‘yüz yüze eğitimle’ yeniden başlıyor. Çocuklarımız okulları ile öğretmenlerimiz de çocukları ile yeniden buluşuyor.

Yüz yüze yeniden başlayacak olması nedeniyle en az öğrencilerimiz kadar sevinçli ve heyecanlıyız. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu çok iyi biliyoruz.

HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN

Bundan sonra ümidimiz ve temennimiz; Milli Eğitim Bakanlığımız, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve değerli öğrencilerimiz, alınan tedbirler dâhilinde sorunsuzca eğitimlerine devam edebilmeleridir. Yeni eğitim öğretim yılının öğretmen, öğrenci ve velilerimiz başta olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ