BAŞKAN KUŞ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ - Safir Haber

Safir Haber

BAŞKAN KUŞ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN KUŞ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin saha gezileri esnasında mahallelerde hummalı...

27 Kasım 2021
BAŞKAN KUŞ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN KUŞ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin saha gezileri esnasında mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen temizlik çalışmalarını da yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin saha gezileri esnasında mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen temizlik çalışmalarını da yerinde inceledi. Gece gündüz demeden saha ziyaretleriyle esnaf ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen ve çözümler üreten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ruha mahallesindeki gezileri esnasında mahallenin tüm cadde ve sokaklarında başlatılan ve her mahallede periyodik olarak sürdürülen temizlik ve sokak yıkama çalışmalarını yerinde inceledi. Temizlik işçileriyle sohbet edip, çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, tertemiz Eyyübiye için gece gündüz demeden sahada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Eyyübiye için çalışmayı her alanda sürdürdüklerini belirten Başkan Kuş,” bütün birimlerimizle Eyyübiye ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak temizlik çalışmalarımız sürüyor. Her 15 20 günde bir her mahallemizi periyodik olarak yıkamaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz tertemiz Eyyübiye için sahada olmaya devam ediyor.” Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ