BAŞKAN CANPOLAT: 2021, YENİ PROJE TEMELLERİNİ ATTIĞIMIZ YIL OLDU - Safir Haber

Safir Haber

BAŞKAN CANPOLAT: 2021, YENİ PROJE TEMELLERİNİ ATTIĞIMIZ YIL OLDU

BAŞKAN CANPOLAT: 2021, YENİ PROJE TEMELLERİNİ ATTIĞIMIZ YIL OLDU Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yeni yıl dolayısıyla...

31 Aralık 2021
BAŞKAN CANPOLAT: 2021, YENİ PROJE TEMELLERİNİ ATTIĞIMIZ YIL OLDU

BAŞKAN CANPOLAT: 2021, YENİ PROJE TEMELLERİNİ ATTIĞIMIZ YIL OLDU

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şeffaf, sosyal ve katılımcı belediye anlayışıyla hizmet ettiğimiz 2021, Haliliye’miz için yeni proje temellerinin atıldığı ve açılışların yapıldığı bir yıl olmuştur” ifadelerini kullandı.

“Her yeni yıl başlangıcı; yeni heyecanların, geleceğe dair ümitlerin ve hayallerin yeniden canlandığı zamanlardır. Haliliye Belediyesi’nin ümidi ve hayali de, milletimizin teveccühle tevdi ettiği yükümlülüğü layıkıyla yerine getirmektir” şeklinde mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, 2021 yılında söz verdikleri projelerin açılışlarını yaptıklarını kaydetti.

 

Başkan Mehmet Canpolat, mesajının devamında şunları kaydetti:

“Geride bıraktığımız 2021 yılında Haliliye Belediyesi, bütün unsurlarıyla sakinlerine hizmet etmenin ve yeni projeler yetiştirmenin gayreti içinde olmuştur. Şeffaf, sosyal ve katılımcı belediye anlayışıyla hizmet ettiğimiz 2021, Haliliye’miz için yeni proje temellerinin atıldığı ve açılışların yapıldığı bir yıl olmuştur. İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’mizin temelinin atılmasıyla başlayan yıl, Göbeklitepe Parkı’mızın, Yeşildirek Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi’mizin, Sıfır Atık Marketi’mizin, 6 halı saha ve 27 yeni parkımız ile Hanımlar Konağı’mızın açılış törenleriyle devam etmiştir. Koronavirüs pandemisi nedeniyle gelen kısıtlamaları fırsata çevirdiğimizi bu yıl, üst yapı çalışmalarımızla da Haliliye halkımızın hizmetinde olduk. Yorulmadan, canla başla çalıştığımız bir yılı geride bırakırken, aynı şevk ve heyecanla hiçbir mazerete sığınmadan, 2022 yılında da milletimizin huzuru ve refahı için elimizden gelen hizmeti en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Haliliye Belediyesi olarak çakılan bir çiviyi lütuf olarak görmeden, bizleri hizmet yapalım diye seçen halkımıza hizmetkar olmanın bilinciyle hareket etmekteyiz.

Bu vesileyle 2022 yılının geleceğe açılan kapısından girdiğimiz gün ve sonraki her günün şehrimiz sakinlerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Haliliye’nin geleceği için çalışan, destek veren bütün kurum ve kuruluşlara, yediden yetmişe bütün hemşerilerime en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Şahsım adına 2022 yılının, Haliliye Belediyesi çalışanlarına ve sakinlerine, Şanlıurfalı hemşerilerime, insanlığa ve mazlum coğrafyalara barış, huzur ve mutluluk getirmesini en içten duygularla temenni ediyorum. Yeni yılımızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.”

https://www.haliliye.bel.tr/icerik/5783/12/baskan-canpolat-2021-yeni-proje-temellerini-attigimiz-yil-oldu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ