BAŞKAN BEYAZGÜL, ÖĞRENCİLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI - Safir Haber

Safir Haber

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÖĞRENCİLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÖĞRENCİLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 2021 –...

06 Eylül 2021
BAŞKAN BEYAZGÜL, ÖĞRENCİLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN BEYAZGÜL, ÖĞRENCİLERİ OKULUN İLK GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin heyecanını paylaştı.

6 Eylül itibariyle Tüm Türkiye’de yüz yüze eğitim heyecanı başladı. Şanlıurfa’da da uzun bir aranın ardından okullarına kavuşan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunurken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu.

Başkan Beyazgül:” Sizi tekrar sınıflarınızda gördüğüm için çok mutluyum”

Öğrencilere kitap, okul çantası, kırtasiye malzemeleri ve tişört hediye eden Başkan Beyazgül “2021 – 2022 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı uğurlu olmasını diledi. Öğrencilere anne, baba ve öğretmenlerinin sözlerini dinlemeleri yönünde nasihatlerde bulunan Başkan Beyazgül:” Derslerinize çalışmanızın yanında boş zamanlarınızda kitap okuyarak kendinizi sürekli yenilemelisiniz. Sizleri tekrar okullarınızda sınıflarınızda gördüğüm için çok mutlu oldum hepinize derslerinizde zihin açıklığı diliyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Said Payan ise 2021 – 2022 yılı eğitim ve öğretim yılının açılışında bizleri yalnız bırakmadığı için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ