BAŞKAN BEŞİKTEPE, YAŞANABİLİR ÇEVRE BİLİNÇLİ TOPLUMLA MÜMKÜNDÜR - Safir Haber

Safir Haber

BAŞKAN BEŞİKTEPE, YAŞANABİLİR ÇEVRE BİLİNÇLİ TOPLUMLA MÜMKÜNDÜR

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 5 Haziran Dünya Çevre...

05 Haziran 2021
BAŞKAN BEŞİKTEPE, YAŞANABİLİR ÇEVRE BİLİNÇLİ TOPLUMLA MÜMKÜNDÜR

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beşiktepe, Çevre konusunda farkındalık oluşturmak ve doğal çevrenin korunmasını sağlamak amacı ile 1972 yılında Birleşmiş Milletler Çevre Konferansında alınan bir karar ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü olarak kabul edilmiştir.

Teknoloji ve sanayi alanında yaşanan gelişmelerle birlikte doğayı koruma ve kullanma konusunda bilinçli davranılması gerekmektedir. Tek yaşam alanımız olan dünyayı yaşanır kılmak ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak hem devlet hem de bireyin ortak görev ve sorumluluğudur. Bu sebeple çocuklarımızda küçük yaşlardan itibaren çevre bilincini oluşturmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle sağlıklı çevrenin, sağlıklı toplum demek olduğunu hatırlatarak daha temiz, daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir gelecek temennisi ile Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ