Başarılı oyuncu Erdal Ayna Öğrenci Evi dizisi kadrosunda - Safir Haber

Safir Haber

Başarılı oyuncu Erdal Ayna Öğrenci Evi dizisi kadrosunda

Şuursuz Aşk filminde gösterdiği performansla gönülleri fetheden Erdal Ayna şimdi Öğrenci Evi dizisi ile ekranlara gelmenin heyecanını...

11 Aralık 2020
Başarılı oyuncu Erdal Ayna Öğrenci Evi dizisi kadrosunda

Şuursuz Aşk filminde gösterdiği performansla gönülleri fetheden Erdal Ayna şimdi Öğrenci Evi dizisi ile ekranlara gelmenin heyecanını yaşıyor…

Ocak ayı itibari ile yayın hayatına başlayacak olan Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı  Exxen kanalında yayınlanacak olan dizinin kadrosu netleşmeye başladı. Doğa Can Anafarta’nin yönetmenlik koltuğuna oturduğu dizinin yapımcılığını  Tims Yapım üstleniyor.

Öğrenci Evi Dizisinin kadrosuna Erdal Ayna da dahil oldu. 

Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler, Ceren Balcı, Serra Pirinç, Ceyda Düvenci, Murat Aygen ve Samet Kaan Kuyucu ,Suat Sungur gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Erdal Ayna’da dahil oldu.

Şuursuz Aşk filminde İsmail Hacıoğlu ile oynadığı sahneler ile dikkat çekip Deli Memduh karakteri ile izleyiciden tam not almıştı.  Erdal Ayna bu sefer bu kez Öğrenci Evi dizisinin Murtaza’si olacak.

Erdal Ayna’nın yeni menajeri Aslı İslamoğlu

Menajeri Sema Bekmez’in vefat etmesinden sonra bir süre menajersiz çalışan Ayna, bundan sonraki oyunculuk kariyerine Başarılı menajer Aslı İslamoğlu ile devam edeceğini duyurmuştu.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ