Balgöz’ün ”MA’SAL MİTOTERAPİ” Adlı Kitabına Yoğun İlgi - Safir Haber

Safir Haber

Balgöz’ün ”MA’SAL MİTOTERAPİ” Adlı Kitabına Yoğun İlgi

Geçirmiş olduğu ağır bir hastalık sonrasında hayata bakışını değiştirip önüne açılan yeni kapıdan geçerek, evrendeki mavi yolculuğuna...

30 Temmuz 2020
Balgöz’ün ”MA’SAL MİTOTERAPİ” Adlı Kitabına Yoğun İlgi

Geçirmiş olduğu ağır bir hastalık sonrasında hayata bakışını değiştirip önüne açılan yeni kapıdan geçerek, evrendeki mavi yolculuğuna akışta devam eden Yazar Evren Balgöz’ün Maya yayınlarından çıkan İlk kitabı “Ma’sal Mitoterapi” satış noktalarında yerini alır almaz büyük bir ilgi gördü.

Özgün adı “Mitoterapi” ile Ma’sal Kitabının gördüğü ilgi, Yazar Evren Balgöz’ü de oldukça mutlu etmiş görünüyor.

Bu Kitap; Masal etimolojisine dayanan bir örgü ile; masala, insana, düş zamanına ve yaşama farklı bir perspektif getiren, kollektif bilincin yansımaları ile kendinden yola çıkarak evrensel bütüne doğru yol alan bir ‘ipucu kitabı.’

Yazar kitabı için; “Kolektif bilincin yansımasıyla her bir bölüm, kendi içinde satır ve satır aralarıyla hatırlatmalar yaparken, bütünü görmek okura yeni bir farkındalık kazandırabilir. Kişinin kendini ve yaşama onu nelerin bağladığının ipuçlarını gösteren masallar, mitler ve hikâyeler aynı zamanda kişinin kendini, yaşam içindeki yerini gözlemlemesine yardımcı olur ki bu en değerlisidir.

“Masallar, Mitler ve Hikâyeler uyutmaz, uyandırır.” Yeter ki bizler bu uyanışın neresinde olduğumuzu fark edelim, kendimizi hikâye ve masallar aracılığıyla gözlemlerken, yaşamdaki rollerimizden soyunarak, aslolan öz ben’liğimizin arayışında ve peşinde olalım” diyor..

Evren Balgöz’ün kalemiyle Maya Yayınlarından çıkan “Ma’sal Mitoterapi” D&R, Kitapyurdu, idefix, Koalakitap ve pek çok satış noktasından temin edilebilir.

BHA; Yaşar ŞENYÜZ

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ