Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; ‘Coşkuyu yüreğimizde yaşıyoruz’ - Safir Haber

Safir Haber

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; ‘Coşkuyu yüreğimizde yaşıyoruz’

Ayvalık Belediyesinin Başkanı Mesut Ergin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

29 Ağustos 2020
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin; ‘Coşkuyu yüreğimizde yaşıyoruz’

Ayvalık Belediyesinin Başkanı Mesut Ergin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Açıklamalarında ise şu ifadeler yer aldı;

Ayvalık, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir tutkuyla seven, ilkelerinden taviz vermeyen, O’nun kısa sürede yaşama geçirdiği devrimlerine sahip çıkan bir kent. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamak ülkemizin genelinde olduğu gibi Ayvalık’a da çok yakışır. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bir dönemi bitirip, yeni bir dönemi başlattığı hareketin adıdır 30 Ağustos.

Mustafa Kemal Atatürk, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni, sadece vatanı kurtarmak değil toplumu her şeyiyle ayağa kaldırmak, ilerletmek ve geliştirmek için o zahmetli yola koyuldu.     O derin, zahmetli ama bir o kadar da sevgiyle, inançla, kararlılıkla, vatan, toprak aşkıyla sürdürülen yolculuğu anlamak, defalarca hatırlamak ve hiçbir zaman unutmamak için en güzel günlerden biridir 30 Ağustos.

Ayvalık’a geldiği 13 Nisan 1934 tarihinde Ata’sına sahip çıkan Ayvalıklı hemşehrilerim 98’inci yılını kutlayacağımız 30 Ağustos’ta da Türk bayraklarıyla, Atatürk posterleriyle aynı coşkuyu Ayvalık’tan ülke geneline ve tüm topluma yansıtmayı bir borç bilecektir.

BALIKESİR / BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ