Ahmet Ali Arslan’dan yeni albüm - Safir Haber

Safir Haber

Ahmet Ali Arslan’dan yeni albüm

Ahmet Ali Arslan’ın üçüncü stüdyo albümü “Yeni Bir Kabuk”, Universal Müzik Türkiye etiketiyle bugün yayımlandı. Sanatçının hikaye...

28 Ocak 2022
Ahmet Ali Arslan’dan yeni albüm

Ahmet Ali Arslan’ın üçüncü stüdyo albümü “Yeni Bir Kabuk”, Universal Müzik Türkiye etiketiyle bugün yayımlandı.

Sanatçının hikaye anlatıcılığını bir adım öteye taşıdığı albüm, baştan sona konsept bir arayış anlatısı: güvende hissedilen, idealize edilen yerden kopuş, aşkın ve ayrılığın sorgulanması, kabullenme, kendinden uzaklaşma, tutunacak bir şeyler arama, tekrar tekrar kaybolma ve sonunda umudun keşfi. Sözü ve müziği Ahmet Ali Arslan’a ait olan şarkılar neredeyse bir müzikal kıvamında birbirleriyle konuşuyor, irili ufaklı pasajlarla birbirine bağlanıyor. Sanatçının alışılmış sound’una ek olarak hem daha sert, hem daha sade ve cesur dokularla dolu olan albüm, grupla birlikte bir stüdyo kaydıyla başlayıp Kandıra’da inziva bir ev stüdyosunda yalnız tamamlandı.

“Yeni Bir Kabuk”un ikinci klibi, bir Nilipek. düeti olan Ninni’ye çekildi. Yönetmenliğini Alican İpek ve Lara Lakay’ın paylaştığı klip, iki çocuğun evde kurulan bir hayal dünyasının içindeki oyunlarını anlatıyor. Aslında bu karşılaşma, uzun süren yalnızlıktan sonra insan sıcaklığının verdiği mutluluğun bir analojisi.

Ahmet Ali Arslan, “Yeni Bir Kabuk” lansman konseri için 7 Şubat’ta Zorlu PSM Studio Sahnesi’nde olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ