ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 17 Ağustos 1999 Marmara...

17 Ağustos 2021
ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 17 AĞUSTOS MARMARA DEPREMİ MESAJI

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 17 Ağustos 1999 Marmara depremi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Arslan , “Asrımızın en büyük felâketlerinden biri olan 1999 Marmara depreminde hemşehrilerimizi kaybettik. Sevdiklerimizi toprağa verdik. Bu gün baktığımızda, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin üzerinden 22 yıl geçtiğini görüyoruz. Yitirdiğimiz canlarımızın acısı, özlemi ise hala yüreğimizde taze.

Ülkemizin deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. Bu gerçeği yaşamış bir coğrafya olarak, en önemli odak noktamız; yapılaşma planları, yapı mühendislik teknolojileri ve eğitimlerle; olası yüksek şiddetli depremlerin yıkıcı etkilerini minimize etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaktır.

Bu vesileyle 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenlere rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ