A101 5 Aralık 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı. - Safir Haber

Safir Haber

A101 5 Aralık 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı.

8 Binden fazla şubesi ile her hafta milyonlarca müşterisine indirimler sunan A101 bu haftada büyük indirimler ile...

04 Aralık 2019
A101 5 Aralık 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayınlandı.

8 Binden fazla şubesi ile her hafta milyonlarca müşterisine indirimler sunan A101 bu haftada büyük indirimler ile geliyor, 5 Aralık 2019 tarihinden itibaren satışa sunacağı onlarca ürün şimdiden belli oldu be marketlerde yerini alması bekleniyor. Teknoloji ürünlerinden tutun ev dekorasyon ve mobilya ürünlerine kadar bir çok ürünün satışa sunulduğu bu kataloğu sakın kaçırmayın. Şubelere belirli sayılarda gönderilen bu ürünleri satın almak için erken saatlerde bulunduğunuz konuma en yakın A101 şubesine gidebilir veya A101 online üzerinden sipariş verebilirsiniz.

A101 ürünleri arasında en çok ilgi göreceklerin başında Regal Marka Büro Tibi mini buzdolabı geliyor, 549 TL gibi uygun fiyatı ile 90L hacimli bu ürünü kaçırmayın. Vestel servis güvencesiyle satışa sunulan ve fiyatı ile rakiplerine göre büyük bir fark bulunduran bu ürün sizin ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ürün diyebiliriz.

Ev hanımlarının sürekli kullandığı ve hayatının büyük bir kısımını geçirdiğini düşündüğümüz mutfakta kullanmak için bir çok ürün yine A101 5 Aralık 2019 kataloğu‘nda yer alıyor. Granik Tencere, Tava ve Karnıyarık tenceresi 32,50 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bunun yanında diğer küçük mutfak plastik ürünlerinde de büyük indirimler yine sizi bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ