YURT DIŞINDAN LÜTFÜ TÜRKAN’A SERT TEPKİ - Safir Haber

Safir Haber

YURT DIŞINDAN LÜTFÜ TÜRKAN’A SERT TEPKİ

YURT DIŞINDAN LÜTFÜ TÜRKAN’A SERT TEPKİ Yurtdışında yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit’den bir açıklama daha geldi....

09 Kasım 2021
YURT DIŞINDAN LÜTFÜ TÜRKAN’A SERT TEPKİ

YURT DIŞINDAN LÜTFÜ TÜRKAN’A SERT TEPKİ

Yurtdışında yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit’den bir açıklama daha geldi.

Bu seferki açıklamasında Lütfü Türkan’a sert çıkışlar yapan Atilla Halit şu sözlere yer verdi.

Açıklama yok.

Kamuoyuna saygılarımla;

Lütfü Türkkan denen, millet iradesiyle iki dönem MHP milletvekilliği yapıp, MHP’ye ihanet etmiş olan bazı eski yöneticilerle birlikte İyi Partinin kuruluşunda yer alan ukala, kendini bilmez, üniversite diplomasısı bile sonradan alan, Rumeli’ler Derneğinin de başkanlığını yapan Rumeli’lerin yüz karası, geçmişte uyuşturucu ticaretinin bir ayağı olan, bir fabrikaya çöküp sahibi olan, yeri gelince HDP-CHP ile işbirliği yapan bu densiz İyi Parti mensubu Bingöl’deki ziyaretinde bir şehit yakınına kameralar önünde küfür eden, şehitlik kavramının onda hiçbir önemi olmayan bu İP mensubu; Türkiye Cumhuriyeti’ne yürekten bağlı olmayan IPli yöneticilere ve sayın genel başkan hanımefendiye şunu hatırlatmak isterim; bir Diyarbakır gezinizde Lice’den Balkanlar’a göç eden bir ailenin mensubu olduğunu belirten CIA ajanı olan Meral Akşener! MHP’yi eskilerle parçaladınız şimdi de amacınız ülkeyi parçalamak isteyen Lütfü Türkkan gibiler ve HDPlilerle işbirliğiniz yıllardır devam etmektedir.

Açıklama yok.

Türkiye’de başkanlığa talipsiniz. Lütfü Türkkan gibi yol arkadaşlarıyla bu yola devam ettiğiniz sürece Türkiye Cumhuriyeti ve Milletinin asla beyninden silinmeyecektir. Sizde ve İplilerde hala şehitlik kavramına saygı duyan varsa Lütfü Türkkan’ı partinizden ihraç ederseniz yine de yapılan ihanetin bedeli ödenmiş olmaz.

Lütfü efendi!

Sakın ağzını bozma! Seni çok iyi tanıyorum. Sana akıllı ol derim. Istersen git Musavvat Dervişoğlu’na sor!
Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Yurtdışında yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ