HADİ ÖZTOP `TAN ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI - Safir Haber

Safir Haber

HADİ ÖZTOP `TAN ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj...

14 Temmuz 2021
HADİ ÖZTOP `TAN ’15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztop, mesajında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün, tarihinin hiçbir döneminde hıyanete ve esarete boyun eğmemiş istiklal, istikbali uğruna sayısız destanlar yazan aziz milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin Fethullahçı Terör Örgütünün devlete, millet iradesine karşı yürüttüğü hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanının çağrısıyla akim bıraktığı şanlı destanın adı olduğunu belirtti.

Devletin ve milletin bekası için canlarını feda eden şehitleri anan Öztop, şunları kaydetti: “15 Temmuz; vatan mevzu bahis olduğunda bu topraklarda ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ şiarıyla, mermilerin, tankların, topların karşısında sıradağlar gibi duranların hiç bitmeyeceğini aziz milletimizin tüm dünyaya en yüksek nidalarla haykırdığı gündür.

Bu gün, en büyük sermayemizin birlik ve beraberlik olduğunun bilinciyle, ‘O zaman vecd ile bin secde eder varsa taşım, her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım. Fışkırır ruhi mücerred gibi yerden na’şım, O zaman yükselerek arşa değer belki başım’ dizelerinin gerçek manasının tezahüründen aldığımız güç ve ilham ile genciyle yaşlısıyla, çoluğuyla çocuğuyla büyük ve güçlü Türkiye’mizi bilimde, sanatta, sporda, ekonomide, teknolojide milletimizin ali hedeflerine hep birlikte koşar adımlarla, gür sadalarla taşımanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfalı Tüm hemşerilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü tebrik ediyor, devletimizin ve milletimizin bekası için canlarını feda eden 15 Temmuz destanını yazan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların aziz emanetlerine sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarken, gazilerimize hayırlı ömürler temenni ediyorum.

HADİ ÖZTOP -ŞANLIURFA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ